IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които най-често стават за резил

30 ноември 2022 17 30

Тези знаци са склонни да се излагат, компрометират и унижават

Istock

Istock

Понякога хората се държат много нелепо и глупаво и сами сриват репутацията си, а ние отстрани се чувстваме неудобно, като ги наблюдаваме как го правят.

Разбира се, всеки от нас може да се изложи или да се злепостави в даден момент. Независимо дали случайно ще изречем нещо не на място, дали ще се спънем и ще паднем, или пък ще разлеем кафе по дрехите си, това са ситуации, които ни карат да се изчервяваме на обществени места, когато всички погледи са вперени в нас. Въпросът е след това да можем да реагираме с грация така, че да заличим конфузната ситуация. Някои хора обаче са по-склонни да наливат масло в огъня като продължават да се излагат по най-различни начини.

А ето и за кои знаци в зодиака е характерно поведение, което ги прави за резил:

Овен

Овните винаги са преизпълнени с енергия, с която често не знаят какво да правят. Именно затова, когато се развълнуват твърде много, или когато са под въздействието на алкохол, те започват да се държат твърде импулсивно и често глупаво. В такива моменти Овните могат да забравят приличието и да започнат да се държат странно, неприемливо и смущаващо за всички. Например да се разкрещят на някого по неуместна тема и то в присъствието на други хора. След такава ситуация, в очите на другите Овенът се е изложил много, но той самият бързо забравя неудобната случка и продължава да живее живота си сякаш нищо особено не се е случило!

Стрелец

Стрелците винаги са нетърпеливи да изкажат мнението си по всички въпроси и често забравят да филтрират казаното. Именно затова те често изричат неподходящи, недипломатични неща. Факт е, че те са умни и често разбират много добре всяка една ситуация и им се ще да кажат какво мислят за нея. Лошото е, че не са тактични и не се поколебават преди да изкажат своята истина, напълно забравяйки, че някои теми са деликатни, други са спорни, а трети повдигат нежелани дискусии. Стрелците обаче действат малко прибързано и хаотично, като понякога като че ли го правят и нарочно. Проблемът е, че в дадени моменти необмисленото им поведение вреди на собствената им репутация и ги злепоставя доста!

Риби

Рибите могат да бъдат доста „разхвърляни“ като поведение. Те често действат според бурните си емоции, което води до неудобни изблици на чувства, които буквално могат да разрушат отношенията им трайно. Тъй като Рибите са големи фантазьори, те понякога нямат връзка с реалността и се изненадват, когато хората реагират по различен начин, от този, който те очакват. Те обикновено имат някаква фантастична, приказна идея за това как трябва да се развият нещата, но събитията тръгват съвсем в друга посока и това поставя Рибите в много неудобно положение. Те просто не могат да си представят, че животът им може да излезе извън сценария, който е в главите им. Но когато това се случи, те са склонни да се излагат, посрамват и дори да се самоунижават.

За още новини от света на астрологията, звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 1 година )
da. ima i tova kato nedostatuk v povedenieto mi . use6tam se 4esto , 4e pravia taka.vupros na samokontrol
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар