IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 ноември

30 ноември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Sai De Silva, Unsplash

Снимка: Sai De Silva, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Общителни сте и готови да поведете разговор на всякаква тема. Не разчитайте, че всички събеседници, с които общувате ще са съгласни с мнението ви. Установите ли, че категорично не приемат гледната ви точка, не се натрапвайте.

Телец

Наблюдателни сте и ще успеете да забележите детайли, чрез които да предотвратите досадни грешки. Резултатите от работата ви ще са впечатляващи, но независимо от това не очаквайте да получите всеобщо одобрение. Все ще се намери някой, който да ви гледа накриво.

Близнаци

Събитията ще съвпаднат с предположенията ви и ще успеете безпроблемно да реализирате замислите си. Постарайте се да спазите дадените обещания, не го ли направите ще изпитате чувство за вина.

Рак

Ще се наложи да използвате красноречието и ораторските си умения, за да помогнете на близък приятел при уточняване условията на важна сделка. Отстоявайте позициите си неотстъпно, но без да нарушавате правилата.

Лъв

Постарайте се да разпределите времето, с което разполагате колкото е възможно по-точно още от сутринта и да следвате така направения график. Ще се налага да вмествате непредвидени задачи между обичайните. Не се съмнявайте в себе си.

Дева

Не говорете за успехите си и ако някой ентусиазирано започне да ги обсъжда, постарайте се да прекратите своевременно разговора. Междувременно наблюдавайте реакциите на останалите присъстващи. Ще стигнете до интересни заключения.

Везни

Получаването на новини, които отдавна чакате ще ви зареди с оптимизъм и ентусиазъм. Прекрасното настроение и присъщата искреност ще ви спечелят привърженици. Не се отказвайте от компанията им, но и не се сближавайте прекалено много.

Скорпион

Намалете темпото. Въздържайте се от импулсивни решения и необратими действия, за които ще съжалите още на следващия ден. Осигурете си достатъчно сън, тонусът ви е нестабилен.

Стрелец

В началото на деня повечето въпроси, с които се налага да се справите ще ви изглеждат буквално като в мъгла. След разговор с приятел ще се появи известна яснота, ако не за начина на работа, то поне за предполагаемия краен резултат.

Козирог

Ще разполагате със сравнително добри условия за започване на дейност или занимание, което от известно време живо ви интересува. Не размишлявайте твърде дълго. На част от въпросите, които си задавате ще намерите отговори в процеса на работа.

Водолей

Нестандартният ви начин на мислене дълбоко ще впечатли всички хора, с които общувате професионално или неформално. Със сигурност ще ви е приятно, че придобивате популярност, но все пак не прекалявайте с контактите. Разсеяни сте и може да станете жертва на измама.

Риби

Тонусът и въображението ви са необичайно силни, но независимо от това е за предпочитане да не си поставяте твърде амбициозни задачи. Самооценката ви е леко завишена. Ако надцените възможностите си, няма да довършите започнатото и може да попаднете в плен на апатията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари