IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 декември

1 декември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Работата ви ще е свързана предимно с обработка на информация. Част от нея може да не ви е особено ясна или да излиза извън компетенциите ви, но ще успеете да я използвате максимално, благодарение на умението ви да анализирате смисъла на детайлите.

Телец

Не се заемайте с важни, дългосрочни проекти, нито с нови занимания. Ограничете активността си до текущите задължения, за които не ви е нужно съдействие.

Близнаци

Въздържайте се от пристъпи на самонадеяност, колкото и да сте сигурни в себе си. Всеки може да сгреши, вие също и ако не искате да навредите на имиджа си, не прекалявайте с увереността спрямо собствените си твърдения.

Рак

Ще разполагате с достатъчно благоприятна възможност за преодоляване на конфликт, най-вероятно от личен характер. Няма да е лесно, но е във ваш интерес да се възползвате. Проявете инициатива и бъдете готови да внесете корекции в част от решенията си.

Лъв

Не споделяйте и не обсъждайте намеренията си, особено с хора, от които пряко зависи реализацията им. Постарайте се да действате самостоятелно и ако все пак някой започне разговор по темата, слушайте и не споделяйте мнението си.

Дева

Почти непрекъснато и в различни области ще бъдете поставени в ситуация да избирате. Изборът няма да е лесен, особено ако са намесени и други личности. При подобни обстоятелства е за предпочитане да заемете неутрална позиция.

Везни

Липсата на ред, независимо за коя област се отнася, ще ви действа изключително демотивиращо. И понеже по принцип всичко около вас трябва да е нагласено „като за изложба“, то нагласете и натъкмете първо обстановката около себе си. Ще го направите доста по-лесно, отколкото да систематизирате собствените си мисли.

Скорпион

Думата „смелост“ днес ще бъде второто ви аз. Готови сте да се хвърлите във всякакво предизвикателство с ентусиазъм и увереност без оглед на щетите, които евентуално може да претърпите. И тъй като ще е почти невъзможно да овладеете този порив, то най-добре ще е да използвате натрупаната енергия за спорт или за градивни дейности, насочени към подобряване на домашния интериор.

Стрелец

Ще се наложи да се справите с непредвиден проблем, за който най-вероятно няма да сте готови. Първоначално е от огромно значение да овладеете усещането за безсилие и да анализирате обективно ситуацията, в която се намирате. Със сигурност ще намерите решение, дори и да е временно.

Козирог

Мисълта ви е бърза, ясна и без усилия ще се ориентирате във всякаква обстановка, независимо от сложността ѝ. Изслушвайте търпеливо мнението на събеседниците и особено на опонентите си. Комбинирайки ги, ще разработите собствена и при това доста сполучлива концепция.

Водолей

Заемете се с преглед и анализ на собствените си финанси. Направете съпоставка между приходите и разходите. Със сигурност ще ви хрумне как да намалите разходите или обратно, как да повишите приходите, което означава, че не сте си губили времето.

Риби

Старанието и целеустремеността ви ще впечатлят околните и ще получите искрените им комплименти. Приемете ги с благодарност, но не позволявайте да ви натоварват с чужди задачи, ръководени от мисълта, че енергията ви е неизчерпаема.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари