IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 декември

2 декември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Todd Willett, Pexels

Снимка: Todd Willett, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ако нещо не се получава според очакванията ви, не зацикляйте на него. Проявете гъвкавост при взимане на решения, обстановката ще е динамична.

Телец

Сравнително спокоен ден. Разпределете силите си оптимално и действайте с равномерно темпо. Използвайте свободното време наистина за почивка.

Близнаци

Един от дните, когато успявате да бъдете „на точното място в точния момент“. Полезно запознанство ще ви даде възможност да разширите сферата си на влияние.

Рак

Резултатите от работата ви няма да зависят само от вас, а и от външна намеса. За съжаление, ще се наложи да промените сроковете на част от заниманията си.

Лъв

Проявете последователност в действията и дейностите си. Хаотичното разпиляване на силите и идеите ще предизвика недоволство у останалите членове на екипа.

Дева

Умението ви да боравите с информация и да се ориентирате бързо в обстановката ще получи висока оценка от колегите. Единодушно ще ви обявят за неформален лидер. Не се занимавайте с прякото изпълнение на задачите, а предимно с разпределението им.

Везни

С каквото и да се заемете, ще се наложи да го оставите недовършено. Последиците няма да са фатални, стига да си оставите ясни сигнали до кой етап сте стигнали за всяка от задачите си.

Скорпион

Част от резултатите ви може да бъдат подложени на критика. Не бързайте да се сърдите. Опитайте се да погледнете на ситуацията, в която се намирате от друг ъгъл. Така ще смените тактиката и ще внесете нужните корекции сравнително бързо.

Стрелец

Едно от най-ценните ви качества е, че можете да оплескате нещата необратимо и въпреки това да запазите спокойствие. Почти сигурно е, че и днес ще сътворите нещо подобно, но благодарение на чувството си за хумор няма да преживеете кой знае какво душевно сътресение.

Козирог

Най-последното ви желание за днес ще е да се потопите необратимо в работа. Мисълта за кратко пътуване или друг вид развлечение ще изпълни изцяло съзнанието ви. Независимо от това, поддържайте впечатление за заетост, ако не искате да ви натрапят чужди задължения.

Водолей

Отношението на околните ще е благосклонно и ще са готови да ви окажат помощ при необходимост, но във ваш интерес е да не прекалявате с претенциите. Усетят ли, че ги манипулирате, ще ви оставят в изолация.

Риби

Излъчването ви е силно и ще привличате вниманието на хората от обичайното си обкръжение. Не приемайте любезността им за специално отношение. Ще се променят неузнаваемо, ако по някакъв начин засегнете интересите им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари