IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 декември

7 декември 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Vlada Karpovich, Pexels

Снимка: Vlada Karpovich, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви ще е твърде нестабилно и ще се променя по съвсем незначителни поводи. Лошото е, че ще затруднява комуникацията ви с околните. Усетите ли пристъпи на раздразнителност, уединете се и ще съхраните добрия тон в отношенията си.

Телец

Обмисляйте старателно финансовите си операции. Склонни сте да взимате кардинални решения и вместо седем пъти да премерите, седем пъти да отрежете. Не забравяйте, че пак на вас ще се наложи да оправяте допуснатите грешки.

Близнаци

Въздържайте се от критични забележки и от приятелски, но непоискани съвети. И в двата случая ще настроите събеседниците срещу себе си. Едните ще се разсърдят, че им показвате слабостите, а другите – че ги подценявате.

Рак

Не позволявайте на околните непрекъснато да ви отвличат вниманието и да възпрепятстват изпълнението на собствените ви задължения. Усетят ли, че сте податливи на въздействието им, ще се опитат да ви манипулират.

Лъв

Един от дните, в които ще се налага да действате „на бързи обороти“ и непрекъснато ще ви преследва мисълта, че времето няма да ви стигне за нищо. След като така и така част от заниманията ви ще останат недовършени, просто проявете последователност и не се лишавайте от така необходимата ви почивка.

Дева

Ще разполагате с подходящи условия да продължите занимание, което преди време по някакви причини сте били принудени да прекратите. Направете го самостоятелно и ще разберете дали причините са били субективни или обективни.

Везни

Чувството ви за справедливост ще е изключително изострено и то не само към самите вас, а и към околните. Готови сте да се спуснете в защита на всеки, чиито права прецените, че са нарушени. Проявете предпазливост, не всичко ще е такова, каквото ви изглежда.

Скорпион

Необичайно разсеяни ще сте, но пък и с добро настроение. Единственото, за което трябва да внимавате е, за личните си вещи. Не пренебрегвайте опасността да забравите или изгубите нещо. Дори да не е особено ценно, пак няма да ви е приятно.

Стрелец

Избирайте предимно преки пътища за реализация на замислите си и се придържайте към изискванията и ограниченията на закона. Всяко отклонение от правилата, колкото и безобидно да ви изглежда, ще създаде сериозни неприятности.

Козирог

Колкото и лесни да ви изглеждат заниманията, към които сте се насочили, почти непрекъснато ще се оказва, че имате нужда от помощ. За ваша изненада, всъщност такава ще ви се предлага и то предимно от хора, към които вие в някакъв момент сте били благосклонни. Ще се убедите, че доброто е дългосрочна инвестиция.

Водолей

Две са характерните ви качества за днес – оптимизъм и решителност. И като се има предвид силното ви въображение и оригинален начин на мислене, ще успеете да разсечете повече от един гордиев възел.

Риби

Обстоятелствата ще ви подскажат, че за да си свършите максимално бързо работата, се налага да създадете ред около себе си. Не го отлагайте, няма да ви се размине, но пък наградата ви за старанието ще е, че ще разполагате с повече време за почивка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари