IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за Везни за 2023 г.

26 декември 2022 19 30

Вижте астрологичната си прогноза

Снимка: Pixabay

За Везните 2023-а ще бъде година на активно общуване, пътувания и бизнес активност. Много Везни ще започнат собствен бизнес, който ще е плод на натрупан опит и материални средства. Не може да се каже, че успехът ще бъде бърз и огромен, първите резултати ще бъдат скромни, но през втората половина на годината ще се появят нови обещаващи перспективи.

Приятелската среда ще зарадва Везните с приятна комуникация, подкрепа и помощ. Възможно е също да се появят нови приятели от други държави или градове.

Семейният живот ще зависи почти изцяло от самите представители на този въздушен знак. Тези, които имат конфликтно поведение, претенции и ревнуват, рискуват да изпаднат в доста сериозна криза в отношенията в средата на годината с непредсказуем изход от страна на партньора.

Китайски хороскоп 2023: Какво да очаква всеки знак? (1 част)

Китайски хороскоп 2023: Какво да очаква всеки знак? (2 част)

Китайски хороскоп за декември: Какво очаква всеки знак?

Това важи и за онези Везни, които все още не са официализирали връзката или току-що са навлезли в периода на брачния живот. Проблемите на децата също ще излязат на преден план, ще трябва да им отделите доста време и пари. В този случай се препоръчва да се свържете с роднини за помощ или съвет.

Повечето Везни могат да имат проблеми с кредити, застраховки или наследства, така че когато подписвате документи, трябва да сте особено внимателни, особено с текста, написан с дребен шрифт.

Що се отнася до здравето, до края на годината може да се усети нервно изтощение, а през цялата година може да има рискове от нараняване на главата.

За още новини от света на астрологията, зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

шибана ромка ( преди 1 година )
те лудите се надушват и се женят и си имат доверие от една зодия сте всичките
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
шибана ромка ( преди 1 година )
нормално не внимавам на такива използвачи
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
шибана ромка ( преди 1 година )
гореща миризлива демонизирана зодия Везни все мрънкат и все други им виновни и все други да им помагат на такива евтини никаквици с ромски претенции,ами не сме ви длъжни с нищо бе извратени роми и ромки
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
шибана ромка ( преди 1 година )
от тази зодия са нервни и дъската им хлопа за жените от зодия Везни жена ми е от тази зодия и я подкрепям да става по-нервна и да изперква от любов
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар