fallback

Хороскопът ви за 3 януари

03 January 2023 08:50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстановката ще е несигурна и на моменти някак ще ви се „изплъзва“ от поглед. Придържайте се към обичайните си задължения и не поемайте допълнителни, ако е възможно. Леко сте разсеяни и може да забравите нещо важно.

Телец

Ще получите желаните резултати, ако формулирате правилно целите си. Почти непрекъснато ще се намирате в центъра на вниманието и околните ще имат нужда от съдействието ви, но не забравяйте, че така, както в един момент ви хвалят, в следващия, ако не им угодите, може да ви порицаят.

Близнаци

Вероятно ще разполагате с подходящи условия за стартиране на нов проект, който ви изглежда изключително перспективен. Тъй като все още не сте уточнили всички подробности, подгответе се психически, че в процеса на изпълнението може да ви се наложи да отлагате някои етапи.

Рак

Не надценявайте физическите и психическите си възможности. Ще постигнете много повече, ако се придържате към схемата: „бързай бавно“. Звучи леко песимистично, но пък не крие изненади.

Лъв

В процеса на работа ще се натъкнете на затруднения. Ще се наложи да направите компромиси, които не сте очаквали. Приемете ги без излишни емоции, скоро ще установите, че всъщност са ви от полза.

Дева

Привлекателни сте и появата ви, където и да е, ще предизвика проява на бурни симпатии. Преценявайте внимателно реакциите си и не подавайте двусмислени сигнали на обожателите си. Заблудите ли ги, ще е трудно да ги отстраните от пътя си.

Везни

Стремежът ви да сте полезни може да ви подтикне към жестове на добронамереност спрямо хора, които не ги заслужават и в същото време да пренебрегнете други, които наистина имат нужда от присъствието ви. Създайте си ясни критерии докъде е редно да стигате с услужливостта, за да не обидите някого незаслужено.

Скорпион

Ще получите първите резултати от упоритата си, последователна и добре обмислена работа от предишните месеци. Леко намалете темпото, за да успеете да се справите с нервното напрежение. Така ще елиминирате пристъпите на раздразнителност.

Стрелец

Странните реакции на някои личности от постоянното ви обкръжение ще ви впечатлят, но и ще ви подскажат някои правилни заключения. От друга страна, хора които познавате отскоро, може да ви се сторят твърде привлекателни. Подхождайте конструктивно, външният вид рядко дава истинска информация.

Козирог

Добри новини, допълнени от не особено големи, но все пак допълнителни финансови постъпления ще ви накарат да повярвате в себе си. Ще се справите със затруднение от личен характер. Не обсъждайте с никого напредъка си.

Водолей

Преминаването на Венера във вашия знак е добра причина да се погрижите за външния си вид. Не се съмнявайте в себе си и се опитайте да довършите изостаналите административни задачи. Добре подготвените документи ще ви спестят много усилия в процеса на работа.

Риби

Не е изключено да получите изгодни оферти за покупка на техника, екипировка или оборудване, необходими за изпълнението на професионалните ви задължения. Възползвайте се, само ако не се налага да посегнете на резервите си.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
Риби Везни Козирог Дева хороскоп дневен хороскоп Лъв Скорпион Овен Водолей Телец Pак Cтрелец Близнaци
0 коментара
fallback