IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 януари

4 януари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Приемайте обстоятелствата такива, каквито са с идеята да се впишете в тях. Не са изключени проблеми с комуникационната техника. Ще е трудно да се справите с новите предизвикателства, използвайки стари методи. Търсете активно най-актуалната информация по въпросите, върху които работите.

Телец

Ще разполагате с удобни обстоятелства да довършите прекъснати преди време делови разговори или преговори. За да продължите взаимоотношенията с партньорите си, може да се наложи да направите лека реорганизация на работните процеси.

Близнаци

Анализирайте допуснатите грешки. Довършете текущите проекти или ако има възможност, актуализирайте ги. Стартирането на нови дейности първоначално може да ви изглежда безпроблемно, но е много вероятно да се натъкнете на непредвидени спънки.

Рак

Прегледайте договорите си с изтичащ срок. Проверете както служебните, така и личните контракти. Не е изключено да пропуснете някоя предстояща промяна, което пък да ви вкара в разходи.

Лъв

В случай, че сте си наумили да сменяте работното място или фирмата, в която сте в момента, то ограничете се само с проучване на оферти. Не посещавайте места, където предстои презентация на нови продукти. Ще се изкушите да купите нещо и буквално минута след това ще установите, че ви е напълно излишно.

Дева

Анализирайте много внимателно възможността за реализиране на идея на партньори, с които работите отскоро. За предпочитане е да не „блокирате“ средства в дългосрочни инвестиции. Не взимайте и не давайте пари назаем.

Везни

Много е вероятно да получите полезна информация за решаване на казус, с който сте се занимавали в началото на септември или на декември. Преодоляването му и сега няма да е лесно, но ще сте с една крачка по-близо до правилния отговор.

Скорпион

Среща със стар приятел ще ви въодушеви и зарадва. В процеса на разговора ще ви подскаже как да се справите със съществуващ към момента финансов проблем. Ако някой има да ви връща даден преди време заем, вероятно ще го направи.

Стрелец

Преживяванията ще са противоречиви и съответно ще се отразят на емоционалното ви състояние. Настроението ви през целия ден ще е нестабилно и ще варира в широка амплитуда. Много по-лесно ще възприемете случващото се, ако намалите контактите.

Козирог

Избягвайте разговорите, насочени към изясняване на отношенията. Дори да ги започнете с най-добри намерения, в крайна сметка въпросните намерения, както знаете „водят към ада“ и накрая може да се стигне до неконтролируем конфликт.

Водолей

Неясно формулирано съобщение в началото на деня може да ви ядоса или да ви помрачи настроението. Ще си направите услуга, ако овладеете бурните реакции. С напредването на времето „възелът ще се разплете“, но ако в раздразнението си сте казали нещо неприятно, ще се почувствате виновни.

Риби

С каквото и да се заемете, в процеса на работа непрекъснато ще стигате до момента, в който не разполагате с достатъчно информация за довършване на започнатото. Не го приемайте драматично. Преминавайте към следващата задача и така докато успеете да „окомплектовате“ базата си с данни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари