IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пет зодии, които постоянно нямат пари

7 януари 2023 19 30

Вижте дали сте сред тях

Снимка: Istock

Често склонността към прахосничество се дължи на хороскопа. Кои знаци от зодиака често имат празни джобове?

Спазването на бюджета не е лесно, особено ако личността ви е склонна към прахосничество. Някои хора цял живот са били пестеливи, други харчат всичките си спестявания, без да им мигне окото.

Ето зодиакалните знаци, които са най-склонни към рискови разходи.

Риби

Рибите надхвърлят бюджета, защото са твърде мили и щедри. Когато някой ги помоли за нещо или заем, за тях е трудно да откажат, дори ако са спестили тези пари за нещо важно. Представителите на този знак могат да си дадат буквално всичко.

Везни

Везните обикновено са добри в изчисленията, но импулсивното купуване ги поставя в лошо финансово положение и заемат водеща позиция в този списък. През повечето време Везните знаят как да се държат добре, но когато намерят нещо, което наистина харесват, забравят за ограниченията на бюджета. Те са наясно с тази своя черта на характера.

Стрелец

Можете да очаквате оптимизъм от един Стрелец, но не трябва да изисквате реализъм във финансовите въпроси. Понякога те са твърде строги към себе си – съставят и поддържат доста строг бюджет, но той никога не върви ръка за ръка с разходите. С нереалистични очаквания от живота, Стрелците редовно прекаляват и в крайна сметка се оказват с празен портфейл.

Близнаци

Раздвоението на личността на Близнаците им отнема всичко, включително парите. Те са капризни, така че дори и да имат предвиден бюджет, те са склонни винаги да го преразгледат. Всъщност представителите на този знак по-скоро са склонни да забравят, че дори имат бюджет. И това, за което трябва да им се напомня, са финансовите ограничения.

Овен

Овенът, както и всички останали зодии в този списък, лесно могат да объркат своите нужди и желания. Овните всъщност не знаят дали имат нужда от нова чанта или просто искат нещо, с което да се почерпят. Те имат всичко, което искат, така че могат да продължат да купуват неща, от които абсолютно не се нуждаят, надхвърляйки бюджета месец след месец. Това е основната причина представителите на този знак да са стресирани в края на годината, когато трябва да платят сметки или да направят необходими покупки, които не са свързани със собственото им удоволствие.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
МНОГО Е ПРАВ ГОСПОДИНА!!! АЗ СЪЩО СПОДЕЛЯМ НЕГОВОТО МНЕНИЕ!!! ТОВА ВАШЕТО НЕ Е РЕАЛНО!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Дада ( преди 1 година )
Нямат пари ,пък дават назаем пари при поискване!И това ако ако определение за зодиите!пишете реално!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар