IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 януари

9 януари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Тайната на успеха в днешния ден е да си създадете правилен режим на труд и почивка. Не стигайте до крайности да се докарвате до пълно изтощение или цял ден да лентяйствате. Със сигурност няма да сте доволни от собственото си поведение.

Телец

Създайте си график за работа и се придържайте към него. Започнете с анализ на последните завършени занимания. Ще си спестите не само време, но и повторение на стари пропуски.

Близнаци

Не се поддавайте на изкушението да предприемете поредния поход по магазините или сърфиране по сайтовете за онлайн търговия. В случай, че все пак решите да го направите, осигурете си подходяща компания – човек, който би ви разубедил да правите излишни покупки.

Рак

Някой от колегите може да се опита да ви манипулира. Придържайте се към правилата и към собствените си принципи. Ще успеете да избегнете неприятностите.

Лъв

Поведението на околните може да предизвиква недоволство и раздразнение. В случай, че е възможно да се дистанцирате, направете го. При необходимост да участвате в цялостната екипна работа, въздържайте се от остри забележки.

Дева

Ще се натъкнете на непредвидени затруднения в процеса на осъществяване на обичайните си служебни задължения. Във възможностите ви е да се справите, достатъчно е да имате желание.

Везни

Колебанието при вас е обичайно състояние, но днес ще е повече от всякога. Една от най-мъчителните ви задачи ще е да вземете окончателно решение по какъвто и да било казус. За собствено улеснение, потърсете още едно мнение.

Скорпион

Овладейте спонтанното желание да се включите в авантюристично мероприятие, предложено от хора, с които сте се запознали съвсем скоро. Цената на мероприятието със сигурност няма да е равностойна на предварителните ви очаквания.

Стрелец

Постарайте се да не реагирате на провокациите, каквито и да са те. Тактиката „око за око, зъб за зъб“ не само няма да е най-подходящата, но може да се окаже и вредна.

Козирог

Преди да се заемете с решаването на важните служебни въпроси, довършете по-елементарните. Необходимо условие за взимане на правилно решение е да не раздвоявате вниманието си в няколко посоки.

Водолей

Моментът не е подходящ за провеждане на разговори уреждащи както лични, така и делови отношения. И в двата случая няма да се стигне до споразумение и в крайна сметка, ще установите, че сте пропилели усилията си напразно.

Риби

Не се противопоставяйте, ако ви посочат допусната от вас грешка. Печелившата тактика е да обсъдите всички гледни точки и да се убедите, че е по силите и в интересите ви да въведете съответните корекции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари