IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 януари

11 януари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Преживяванията днес ще ви убедят, че напразно сте се безпокоили за някои неприятни събития преди месец. Един от моментите, когато „палачинката се обръща“.

Телец

Поставете духовните интереси пред материалните. Посещение на театър, концерт, изложба ще ви зареди с вдъхновение и ще повиши работоспособността ви.

Близнаци

Ангажиментите ще са много и твърде различаващи се един от друг. Осигурявайте си кратки почивки през равни интервали от време, ако искате да се справите, без да навредите тотално на здравето си.

Рак

Много близък приятел, роднина или член от семейството ще пожелае да проведете разговор на тема, която не ви допада. Излишно е да го отлагате. Разтеглянето във времето няма да улесни ситуацията.

Лъв

Споделете с колектива новите си идеи, засягащи професионалните задачи, ако вече сте довършили текущите задължения или сте на крачка от довършването им. В противен случай няма да можете да привлечете вниманието.

Дева

С каквото и да се заемете, оглеждайте внимателно детайлите. Успеете ли да прецените важността им обективно, ще се справите със заниманията си, колкото и да са сложни.

Везни

Постарайте се да създадете баланс между личните и служебните взаимоотношения. Не пренасяйте домашните грижи на работното място и обратно. Ще се натъкнете на неодобрението както на близките, така и на колегите си.

Скорпион

Ориентирайте се само към занимания, които сте обезпечили с ресурси. Ще се почувствате изключително неловко, ако се наложи да прекъснете работата си по средата, само защото част от наличностите ви са се изчерпали.

Стрелец

Работоспособността и творческият ви потенциал са еднакво силни. Няма значение към какви задачи ще насочите усилията си. Бихте могли да се справите даже с няколко едновременно, стига да пожелаете.

Козирог

Гаранция за успех в днешните ви занимания е да се концентрирате максимално и да не позволявате да ви отвличат вниманието с незначителни теми. Придържайте се към принципа, че вашата работа е с приоритет пред чуждата.

Водолей

Почти подслушан случаен разговор ще ви подтикне да направите сравнение между себе си и други личности от заобикалящата ви среда. Осъзнавайки благоприятната позиция, в която се намирате, ще успеете да се освободите от пристъпите на песимизъм.

Риби

Обстановката у дома може да се окаже леко тягостна. Постарайте се да разберете причините, поради които някой от близките ви се носи като „черен облак“. В случай, че не ви сподели, не настоявайте и не натрапвайте препоръките си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари