IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 януари

12 януари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Преценете критично и внимателно предложенията за преместване на нова длъжност или работно място. Не бързайте да отговаряте.

Телец

Следвайте личните си принципи, а не чужди съвети. Каквото и решение да вземете, отговорността за него ще е ваша.

Близнаци

Резултатите от работата ви ще са впечатляващи. Приемете похвалите и комплиментите с усмивка, но без да се възгордявате.

Рак

Поведението на някого от обичайното ви обкръжение силно ще накърни чувството ви за справедливост. Ако не е свързано с отстояване на личните ви интереси, а на чужди, не се намесвайте.

Лъв

Много е вероятно да попаднете в неловка ситуация и да ви е трудно да прецените правилната реакция. Придържайте се към принципа, че „благородна“ лъжа няма.

Дева

Спазвайте правилата за безопасност при работа с уреди и инструменти и внимавайте къде стъпвате. Съществуват предпоставки за травма на долните крайници.

Везни

Постарайте се да съчетаете личните с професионалните си ангажименти. Предстои промяна, която ще засегне и двете сфери, но няма да изисква от вас особени усилия.

Скорпион

Разговорите ще са интензивни, с разнообразни събеседници и на различни теми. Преди да вземете участие в който и да било от тях, преценете обективно доколко сте подготвени.

Стрелец

Започнете деня си с ясен график и се постарайте да се придържате максимално към него. От вас зависи да не позволявате да отвличат вниманието ви с ненужни занимания.

Козирог

Част от набелязаните срещи няма да се състоят по независещи от вас причини. Запазете присъствие на духа. Приемете го като възможност за набавяне на допълнителна информация, която ще ви е от полза.

Водолей

Преди да се заемете с реализация на нова задача, постарайте се да разберете колкото е възможно по-точно и по-подробно какво се очаква от вас. Успеете ли да си осигурите и подходящо съдействие, със сигурност ще постигнете желаните резултати.

Риби

За справяне със сложните въпроси се доверете на въображението си. Вариантите, които ви хрумват може да изглеждат леко утопични, но във всеки един от тях ще има рационално зрънце. Ще стигнете до правилния по пътя на пробата и грешката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари