IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 януари

16 януари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Събитията ще са интензивни. Ще се налага често да се премествате от едно място на друго със собствен или обществен транспорт. Проявете предпазливост, съществуват предпоставки за травма.

Телец

Каквито и планове да си направите, ще се наложи да се откажете от тях частично. За сметка на това ще можете да реализирате един или няколко от творческите си замисли. Резултатите от усилията ви ще получат висока оценка.

Близнаци

Желанието ви да правите всичко според собствените си разбирания и предпочитания ще е доста силно, но е във ваш интерес да наблюдавате реакциите на хората от обичайното си обкръжение. Усетите ли прояви на неодобрение, съобразете се, за да не навредите необратимо на отношенията.

Рак

Остри разногласия между вас и най-близките роднини, може силно да ви изнервят. Прекратете споровете, макар и недовършени. Ще ги подновите в по-подходящ момент. Не споделяйте тревогите си с хора, които не познавате достатъчно добре.

Лъв

Избягвайте рисковите дейности и не се ангажирайте с чужди отговорности. Не разчитайте на обещания и уверения от новите си познати. Ще ви подведат в последния момент.

Дева

Обърнете внимание на препоръките на колегите си, независимо дали им имате доверие или не. Част от тях може би ще са неоснователни, но други ще се окажат съвсем полезни и навременни, за да не допуснете грешки, които няма да са фатални, но ще са досадни.

Везни

Няма да се налага да се справяте с непреодолими проблеми, но ще се наложи да приемете допълнителни задължения. Те също няма да ви затруднят, стига да разпределите времето си правилно. Усетите ли пристъпи на умора, осигурявайте си кратки почивки за стабилизиране на тонуса.

Скорпион

Не пропускайте покана за ненадейно участие в някаква професионална дискусия. Дори да не сте подготвени по темата, присъствието ви няма да е излишно. Ще си „сверите часовника“ с актуалните тенденции към момента.

Стрелец

Проведете важните срещи и разговори в началото на деня. Информацията, получена от тях ще се окаже изключително полезна за довършване на започнатите ви занимания. С тях ще можете да се справите почти изцяло, макар и с малко повече усилия.

Козирог

Почти всичките ви задачи ще изискват творчески подход, което ще ви зареди със самоувереност и добро настроение. Много е вероятно да получите приход от дейност, свършена преди месец.

Водолей

Изненадите ще са свързани предимно със семейството и ще са противоречиви. Ще има на какво да се зарадвате, но и на какво да се ядосате. Въздържайте се от импулсивни реакции.

Риби

Избягвайте необмислените рискове, към които някой се опитва да ви подтикне с внушенията си. Може да не съзирате опасностите от тях към момента, но ще ги усетите в най-неподходящата ситуация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари