IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 януари

27 януари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Binyamin Mellish, Pexels

Снимка: Binyamin Mellish, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Хората, от които очаквате съдействие няма да ви разочароват. Въздържайте се от забележки, ако не правят нещата по вашия начин, в крайна сметка, важен е окончателният резултат. Организирайте програмата си така, че да си осигурите някакво развлечение или спортно занимание.

Телец

Ще ви доверят някаква тайна. Не злоупотребявайте с наученото и не съдете човека, който ви я е споделил за грешките му. Съгласете се да поемете допълнителни отговорности, само ако е абсолютно належащо.

Близнаци

Тонусът и вдъхновението ви ще са еднакво силни и ще успеете да „заразите“ хората, с които общувате с прекрасното си настроение. Ще са съгласни да ви помогнат в момент на необходимост, но все пак бъдете умерени в претенциите си.

Рак

Навикът ви да се противопоставяте, просто за да изразите различно мнение или пък от желание винаги първият ви отговор да е: „не“ може да ви създаде сериозни неприятности. Обмисляйте внимателно решенията си като имате предвид и чуждите интереси.

Лъв

Добрите новини ще са свързани с резултати от работа, довършена преди около два месеца. Не залагайте на старите успехи, а продължете да изпълнявате набелязаните задачи със същия ентусиазъм и последователност.

Дева

В случай, че се надявате на допълнителни финансови постъпления, ще ги получите навреме. Ако пък сте набелязали с тях да направите конкретна покупка, то ще намерите каквото ви е необходимо при изгодни условия. За предпочитане е да го заплатите еднократно, а не разсрочено.

Везни

Старанието ви ще бъде забелязано и високо оценено. Приемете комплиментите, които ви отправят, без да намалявате изискванията към самите себе си. Работата, която в момента вършите ще се окаже визитка, представяща ви пред следващите партньори.

Скорпион

Обстановката на моменти ще е доста напрегната. Въздържайте се от спонтанни изблици на недоволство, предизвикани от нечие лошо настроение или нетактична постъпка. Уединете се и ограничете общуването доколкото е възможно.

Стрелец

Преди да се заемете със сложни задачи, преценете обективно физическото и психическото си състояние. Установите ли, че сте леко разсеяни и мислите ви блуждаят между различни теми, ограничете се само с познатите неща. Така хем ще сте достатъчно заети, хем ще минимизирате възможността за сериозни пропуски.

Козирог

Основна причина за неуспехите ще са вътрешните ви страхове, които ще ви създават усещане за неувереност и ще ви подтикват да преувеличавате проблемите. Анализирайте внимателно фактите, с които разполагате, вместо да правите „от мухата – слон“, внушавайки си, че изведнъж ще ви застигнат всички неприятности от целия свят.

Водолей

Придържайте се към принципите си. Не вярвайте на щедри обещания и на щедри предложения. Не забравяйте, че лесно-спечелените пари точно толкова лесно се и губят.

Риби

Венера навлиза във вашия знак. Ще се повиши чувствителността ви към красивото и стремежът към романтика. Създайте си някакво развлечение, докосващо ви до изкуството, но не се изкушавайте да поставите началото на случайна връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари