IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопи 2023 – какво да очаквате тази седмица?

30 януари 2023 17 30

Вижте астрологичната прогноза за периода 30 януари – 5 февруари

IStockphoto

IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 30 януари – 5 февруари. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Действайте активно, но по възможност без да се натоварвате с допълнителни ангажименти. Поддържайте контактите си на ниво, което ви е удобно и не ви обременява. Участвайте в публичните инициативи, които ви интересуват и където бихте могли да представите постиженията и творческите си възможности. За да съхраните енергетиката си максимално стабилна е желателно да се занимавате с дейности, които ви допадат и сте сигурни в изпълнението им.

Телец

Ще получите първите резултати и приходи от дейности, които сте завършили преди няколко месеца. Ще разполагате и с удобна възможност да актуализирате и подобрите резултатите. Обновяването ще повиши популярността ви. Следвайте предварително набелязаните си намерения, но без идеята да „надскочите себе си“. Съобразявайте ангажиментите, които поемате с нивото на ресурсите, с които разполагате. Не се амбицирайте излишно.

Близнаци

Близнаци, сили и ентусиазъм не ви липсват, а как ще ги оползотворите, зависи от личните ви предпочитания. Марс все още е във вашия знак и ще е в благоприятни аспекти със Слънцето, но в не особено благоприятни с Венера. Погрижете се за външния си вид и спортната си форма, сочи вашият нов хороскоп. Повишете физическата активност и редуцирайте контактите с оглед превенция от ширещите се вирусни инфекции. Ориентирайте се към творчески дейности, изискващи нестандартен подход, чиято реализация вече сте обмислили. Общувайте по начин, който не би навредил на личните ви отношения.

Рак

Прегледайте крайните срокове на текущата си работа и се постарайте да ги спазите. По отношение на новите идеи ще се натъкнете на някои затруднения. Приемете, че това е първата проверка за приложимостта им в практиката, която ви дава възможност да изпипате детайлите и ви подсказва, че не е нужно да бързате. Както личните, така и деловите контакти ще са интензивни. На моменти може да ви се сторят изтощаващи, но ще са и полезни. Вслушвайте се в мнението на околните и приемете препоръките им като коректив и оценка за полезността на промените, които се каните да предприемете.

Годишен хороскоп 2023 – какво да очаквате?

Четири зодии от китайския хороскоп, които ще имат голям късмет през 2023 г.

Поглед към 2023: Какви цели да си поставите според зодията си

Лъв

Без особени затруднения ще можете да редувате работа с почивка. Интересното е, че възможностите за почивка и развлечения ще са доста, което на моменти може да затрудни избора ви. Що се отнася до работата, възползвайте се от всяка удобна възможност за популяризиране на творческите си замисли. Според вашия хороскоп, няма да разполагате с подходящи условия да стартирате изпълнението на всичките си хрумвания, но е от значение да привлечете вниманието и съответно да си осигурите подкрепа. Действайте последователно и систематично, не изоставяйте рутинните задължения и не променяйте плановете си твърде често, ако не се налага.

Дева

Деви, опитайте се да комбинирате новото и непознатото със старото и усвоеното. По друг начин казано, най-лесно ще реализирате оригиналните си идеи, използвайки старите методи на работа. Преди обаче да се заемете с практическото им изпълнение, постарайте се да ги представите разбираемо пред аудиторията, от която очаквате мнение, съдействие или дори оформяне на клиентска общност. Не е достатъчно да сте само иновативни, нужно е да проучите и прецените очакванията на обществото, да си дадете сметка за чуждата гледна точка и да не губите чувство за мярка. Ако ви попадне интересна оферта за почивка в края на седмицата, възползвайте се.

Везни

Съществени постижения ще реализирате, ако работата ви изисква творчески подход. За всички други видове дейности периодът ще е подходящ по-скоро за обсъждане и разпределение на изпълнението им. Убедителни сте и бихте могли да представите замислите си разбираемо пред колегите и шефовете си, като трайно си осигурите подкрепата им. Контактите ще са интензивни. Неформалните ще са приятни и вдъхновяващи, а деловите – полезни и обещаващи. В случай, че приемете някаква допълнителна работа или се наложи да се справяте с чужди задачи, ще получите за тях и съответното заплащане.

Скорпион

Тонусът и вдъхновението ви са в синхрон. С каквото и да се заемете, ще го направите бързо, без особени усилия и самостоятелно. Околните може и да не са особено очаровани от скоростните ви действия, но пък няма как да отрекат получените резултати. Събитията ще са интензивни, свързани с промени в различни области, с пътувания, контакти с нови хора. През следващите дни ще заложите фундамента за следващите си постижения и той ще ви служи доста дълго време. Разпределете финансите си така, че да ви останат и за развлечения, и за реклама на бизнеса ви, за да можете да привлечете и външни ресурси при необходимост.

Стрелец

Ще можете да осъществите някои отложени пътувания, включително командировки или присъствие на семинари, професионални дискусии извън населеното място, в което живеете. Събитията ще са динамични, често непредвидими и няма да сте в позиция да ги контролирате или да им въздействате. При подобни обстоятелства е желателно да реагирате гъвкаво, да адаптирате плановете си към обстоятелствата и да се приспособявате към новите условия. В моменти на затруднение, потърсете съдействие от близките си. Ще ги убедите да застанат на ваша страна, ако им обясните разбираемо колко перспективни и значими са замислите ви.

Козирог

Промяна на обстоятелствата ще ви принуди да промените и някои параметри на проектите си. Ще се наложи да ги подобрите, усъвършенствате или просто да отстраните някои слабости, които не е имало как да предвидите. Не се стресирайте и не се обезкуражавайте. Приемете го като вариант за разгръщане на уменията ви, а не като критична точка в професионалния ви напредък. Допитайте се и до мнението на колегите си. Обобщете предложенията им, поблагодарете им и ще ги привлечете на своя страна. Бъдете сигурни в себе си, ще стабилизирате позициите си и ще постигнете популярността, към която се стремите.

Тъмна енергия: 5 зодии с „адски“ характер

Кои са най-сексуалните зодии?

3 зодии, които не биха ви измамили

Водолей

Да не забравяме, че Слънцето е вече във вашия знак и ще повиши както мотивацията, така и стартовата ви скорост. Не е важно с колко работа вие ще се наемете, а доколко добре ще можете да разпределите задачите и да организирате изпълнението им. Действайте смело, разчитайте на лидерските си умения и ако са ви необходими допълнителни ресурси, от вас зависи да си ги осигурите. Ще попаднете на подходящи източници. Всички проекти ще са важни, но не еднакво важни, така че постарайте се да ги подредите по приоритет. Нестандартните решения ще ви осигурят популярност.

Риби

Не се размотавайте и не отлагайте изпълнението на веднъж поставените цели. Във ваш интерес е да действате „тук и сега“. Да ориентирате енергията си в конкретно направление и да оптимизирате действията си максимално. Само след месец вече ще „берете плодовете на засетите сега семена“. Бъдете себе си, старайте се да подчертаете с работата уникалността, оригиналността и индивидуалността си. Стремете се към сътрудничество и ще осъществите творческите си замисли без съществени затруднения. Деловите контакти, създадени през този период, ще са устойчиви и дълготрайни.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

anonimen ( преди 1 година )