IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 февруари

1 февруари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Vlada Karpovich, Pexels

Снимка: Vlada Karpovich, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Преди обед ще сте доста раздразнителни и то за дреболии. Малко по-късно ще се появи възможност за решаване на стар проблем, което ще ви окуражи и стимулира за действие. При необходимост ще се намери кой да ви съдейства.

Телец

Ще получите информация с чиято помощ ще успеете да разрешите казус, който ви е изглеждал изключително сложен. Фактът, че сте се справили ще се отрази положително както на самочувствието, така и на настроението ви.

Близнаци

Новите контакти ще са интригуващи, но ще ви е трудно да определите дали са по-скоро делови или по-скоро приятелски. Ще ви свърже обща работа, но и общи неформални интереси. Изчакайте и наблюдавайте, разпределението ще дойде по естествен ред.

Рак

Започнете деня с подреждане на обстановката около себе си. Ще е много важно да знаете кое къде е и да не губите време за търсене на вещи или документи. След обед ще изникне спешна, но интересна задача, с която ще се заемете с желание.

Лъв

Не любопитствайте за чужди проблеми, ако не сте се справили със своите. Ще сте доволни от днешната си работа, ако успеете да намерите общ език с околните.

Дева

Ще се натъкнете на затруднения, но това не бива да ви демотивира. Ще са нужни малко повече усилия, за да се справите самостоятелно. Условие за постигане на желаните резултати е да не се подвеждате по чужди съвети.

Везни

Работоспособността и ентусиазмът ви ще са еднакво силни и ще можете да отхвърлите по-голямата част от изостаналите дейности. Стремителните ви и добре структурирани действия ще привлекат почитатели, които с удоволствие ще ви помогнат.

Скорпион

Концентрацията ще е една от слабите ви страни. Първо, самите вие ще сте доста разсеяни и второ, околните непрекъснато ще ви отвличат вниманието с какви ли не въпроси и теми. Задоволете се с изпълнение само на познати задачи или с повторна проверка на вече направеното.

Стрелец

Постарайте се да решите сложните въпроси самостоятелно. Така хем ще опазите тайните си, хем няма да се налага да оправяте чужди грешки.

Козирог

Работата ви ще е повече от достатъчно, но пък и резултатите ще са впечатляващи. Освен високата оценка може да получите и предложения за съучастие в изпълнението на страничен проект. Не надценявайте силите си.

Водолей

Неприятностите ще са свързани с два фактора: липса на разбиране от страна на колегите и липса на условия за осъществяване на някои от замислите ви. Не го приемайте драматично. Добри новини от приятели или роднини ще възстановят доброто ви настроение.

Риби

Ще разполагате с достатъчно добри условия, за да покажете талантите и уменията си и би било грешка да не се възползвате. Направете каквото е необходимо, но не се надявайте на светкавични успехи. Ще получите очакваната висока оценка, но не веднага.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари