IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечен хороскоп: Какво ви очаква през февруари?

1 февруари 2023 17 30

Астрологична прогноза на Петя Георгиева

Istock

Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – в месечния хороскоп.

Какво ще ви донесе месец февруари?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за първия месец от 2023 г. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще даде отговор на този въпрос.

Овен

Периодът ще е сравнително спокоен, макар че интересни преживявания няма да липсват. Не се надявайте на бърз напредък. Много по-вероятно е да стабилизирате позициите си посредством новосъздадени контакти. Съсредоточете се към дейности, изискващи внимание към детайлите или пък сръчност. Колкото и да са оригинални идеите ви, няма да успеете да ги прокарате и реализирате на прима виста. Преди изцяло да им се посветите, опитайте да предвидите препятствията, с които може да се наложи да се справяте.

Телец

Затрудненията ви ще са свързани предимно с ресурсите. С осигуряването им или с количеството им. Много е вероятно да не получите очакваното заплащане за свършената работа и първоначално единствената ви награда да се окаже удоволствието от получените резултати, но това не означава, че трябва да се отказвате. Интересните събития ще са свързани със служебни пътувания, участие в различни форми на обучение, създаване на нови делови контакти, част от които ще се окажат потенциални партньори и съдружници. Възстановявайте активно силите си в моментите с по-ниска степен на натоварване. Предстоят промени, за които е желателно да се подготвите.

Близнаци

Обмисляйте внимателно всички предложения, проекти и ситуации, в които попадате, за да можете да се възползвате максимално от тях. Не бързайте да взимате окончателни решения с дългосрочен ефект до края на месеца, както и да се обвързвате с каквито и да било обещания. Обстановката ще се промени и може да се окажете въвлечени в безкрайна спирала от неизвестности, с които ще е трудно да се справите. Отнасяйте се пестеливо и отговорно към финансовите си ресурси. По време на служебно пътуване е възможно да се запознаете с личности, с които дълго ще си сътрудничите.

Рак

Предстоят два вида промени. За едните няма да сте подготвени и ще ви е нужно време, за да ги възприемете. Другите ще отговарят на желанията ви, но за да се случат ще се наложи да проявите инициатива. И в двата случая е възможно да почувствате несигурност. В такива моменти е добре да обсъдите съмненията си с по-опитни или по-вещи от вас приятели и близки. За да оцените обективно ефекта от всяко случващо се събитие, ще е нужно малко или много да промените гледната си точка, да разширите мащаба на действията. Сложните ситуации ще натоварят психиката ви. Лесен и приятен начин за възстановяване на душевното равновесие е от време на време да си организирате пътуване, да промените обстановката и да се заредите с нови емоции.

Лъв

Подписването на дългосрочен договор ще ви даде възможност да напреднете видимо с проект, който от известно време е в застой. Във връзка с реализацията му ще научите поредица новости, които до момента са оставали скрити от вас. Отделно от това ще можете да довършите някои дребни задачи, резултатите от които ще се отразят положително на финансовото ви състояние. В повечето случаи действията ви ще са част от екипна работа. Не бъдете прекалено взискателни към околните, не всички имат вашите умения и капацитет. Действайте с умерено темпо, за да успеете да прецените значението на подробностите и дали да се съобразите с тях.

Дева

Почти непрекъснато ще изникват допълнителни задачи, с които ще се налага да се ангажирате и работата ви определено ще е доста. Ще имате нужда от помощ, а и ще получавате предложения за съдействие. Постарайте се да прецените правилно кой искрено се опитва да ви е полезен и кой се стреми само да се доближи до вас, за да установи пропуските ви и да ви злепостави. С каквото и да се заемете, първо се опитайте да си набавите нужната информация. Тя ще се окаже най-ценният ви ресурс, благодарение на който ще стабилизирате финансовото си положение. Грижете се старателно за физическото и психическото си здраве, за да издържите предстоящите натоварвания.

Везни

Предстоят вълнуващи пътешествия и приключения. Времето може и да е мрачно, но настроението в повечето случаи ще е лъчезарно. Причините ще са много. Ще участвате в различни занимания, чрез които ще можете да усвоите нови умения и да разширите влиянието си. Въздържайте се от импулсивни решения и от екстремни действия, с които бихте навредили на позициите или имиджа си. Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Колкото сте по-умерени, толкова ще сте по-успешни и по-привлекателни. С помощта на нови привърженици ще реализирате впечатляващ и печеливш проект. Преди да го популяризирате, занимайте се подробно с уреждането на административните въпроси.

Скорпион

Ще са нужни усилия, съчетани със самоувереност, за да изградите фундамента за замислите си, да ги систематизирате, обобщите, да създадете правилата и да проследите спазването им. Част от заниманията ще поставят на изпитание деловите ви отношения. Ясно ще се разграничат хората, на които можете да разчитате от онези, които предимно ви използват. Преди да се заемете с фактическата реализация на проектите си, проверете още веднъж слабите им места. Съкращавайки срока на изпълнение, всъщност ще повишите приходите си. Допълнителните отговорности ще са свързани и с допълнителни бонуси.

Стрелец

Ориентирайте вниманието и старанието си към близкото бъдеще. Едно е да впечатлите околните с интригуващите си идеи и съвсем друго, да се заемете с практическото им осъществяване. На този етап е препоръчително да се ограничите предимно до текущата работа. Да подобрите личната си организация, за да повишите ефективността си и да подредите следващите замисли не само по важност, а и давайки си сметка за ресурсите, с които разполагате. Изпълнявайте обещанията си по уговорения начин и в срок. Придържайте се към предварително установения бюджет. Разпределете разходите си така, че да не ви се налага да търсите допълнителни средства.

Козирог

Много е вероятно да намерите „обиколен начин“ или алтернативно решение на проблем, който от известно време не ви дава мира. В случай, че сте си поставили за цел скъпа инвестиция като закупуването на дом, имот или автомобил, ще можете да го осъществите. Ще е свързано с определени разправии, но след като процедурата бъде завършена ще се почувствате изключително доволни. Финансовото ви състояние ще е сравнително стабилно и бихте могли да си позволите някои развлечения, които ще подобрят здравето и самочувствието ви. Повишавайки работоспособността си, бързо ще успеете да възстановите похарченото.

Водолей

Включвайте се активно в изпълнението на колективните задачи. Обсъждайте трудните моменти, споделяйте опита си. Събитията ще са динамични. Ще се случват промени, макар и не особено големи, но ако ги оцените правилно, ще си осигурите различни практически ползи от тях. Част от предишните ви ангажименти ще отпаднат за сметка на нови, които ще са ви доста по-интересни. Всяка дейност, включваща хора, с които се допълвате и имате сходство в начина на мислене ще ви доставя истинско удоволствие. Периодът ще е полезен дотолкова, доколкото няма да се налага да бързате, ще можете да осъзнаете смисъла на преживените събития и значението им за последващите ви действия.

Риби

Основната ви задача ще е не да се справите самостоятелно с работата, която ви възлагат, а да съумеете да я разпределите правилно между останалите участници. Трябва да го направите така, че те да се справят не по-зле от вас, което означава, че трябва да се съобразите с личните им възможности и ниво на квалификация. Следващият важен ангажимент ще е да съобразите как и откъде да осигурите ресурсите. Преодолявайки тези два етапа, ще сте направили първата крачка към собствения си напредък в йерархията. Не би било изненадващо, ако навлизането на Слънцето във вашия знак бъде съпроводено и с предложение за нова длъжност или по-високоплатена работа. Преди да приемете, осигурете си малко време за отдих, ще ви е нужен.

За още астрология – дневни, седмични, месечни и годишни хороскопи, следвайте ни в Instagram и страницата на Tialoto.bg във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари