IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които обичат да се преструват на щастливци

2 февруари 2023 17 30

Хората от тези знаци се правят на по-удовлетворени от живота, отколкото са всъщност

Istock

Istock

Това, което прави повечето хора нещастни, е резултат от факта, че някои личности твърде много анализират миналото си и/или твърде много се тревожат за бъдещето си, вместо да живеят в настоящето. Истината е, че много от нас изобщо не разбират какво точно е щастието. Това е така, защото сме научени от деца да вярваме, че животът би трябвало да бъде приятен през цялото време. Когато обаче започнем да се сблъскваме с реални проблеми, ние започваме да се разочароваме от действителността.

Някои от нас дори започват да сравняват своето щастие с това на другите, което още повече им пречи да се почувстват щастливи или да запазят щастието си за продължителен период от време. Следователно те са по-склонни да се преструват на щастливи. Но астрологията също играе важна роля, като ни помага да контролираме емоциите си и да управляваме психическото си състояние. Не става въпрос само за нашите емоции, но за начина, по който виждаме света около нас.

Представяме ви 4 зодии, които обичат да се правят на по-щастливи, отколкото са всъщност:

 

Овен

 

Упоритостта на този астрологичен знак го кара да се държи така, сякаш е щастлив, дори и да не е така. Хората от зодия Овен често изразяват мнението си по незрели начини и са толкова директни относно чувствата и емоциите си, че понякога поведението им може да е предизвикателство за хората около тях. Освен това хората от този знак са много конкурентно настроени и просто не могат да оставят другите да изглеждат по-щастливи от тях, дори и ако трябва да симулират удовлетворението си от живота.

 

Телец

 

Ако истински вярва, че може да се довери на другия човек, Телецът ще отвори сърцето си и ще разкрие истинските си чувства и реалната си представа за това къде се намира в живота. Ако обаче все още не сте спечелили доверието му, Телецът няма да покаже емоциите си пред вас, а по-скоро ще се опитва да се преструва на по-весел, по-богат и по-безгрижен, отколкото е всъщност. Телците често се правят на щастливци, за да предизвикат завистта на околните или минимум, за да си спестят съжалението им.

 

Козирог

 

Когато работят, Козирозите се стремят да не оставят чувствата си на показ, тъй като са склонни да вярват, че емоционалността пречи на производителността. Хората от този знак рядко имат желание да говорят за себе си и живота си пред другите, а и вярват, че това не е необходимо. Именно затова те са склонни да крият, когато са нещастни и/или потиснати, за да избегнат дискомфорта да бъдат разпитвани за проблемите си или да трябва да се обясняват какво точно им тежи. Затова те предпочитат да се правят на щастливи, дори да не са.

 

Везни

 

Тъй като Везните постоянно се притесняват да не пропуснат други възможности, те са постоянно недоволни от текущото си положение в житейски план. Този въздушен знак обикновено се прави на по-щастлив, отколкото е всъщност, но само когато е сред повече хора (и те да не са му близки). Истината е, че Везните трудно могат да заблудят хората от най-тясното си обкръжение по повод своето емоционално състояние. Те обаче предпочитат да се правят на доволни от живота, само и само за да не натоварват близките си със своите мрачни емоции и чувства.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

anonimen ( преди 1 година )
ami ne razbiram zasto se vodite i obstuvata sas takiva zodii az sas hora obstuvam sas zodii ne a tezi posocenite absolutno odgovarya za tyah ta zatova e po dobre sas hora da spodelyame stastieto a zodite neka si go spodyalyat vzainoo
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар