IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 февруари

2 февруари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка:  Andrea Piacquadio, Pexels

Снимка: Andrea Piacquadio, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Новина, разпространявана в публичното пространство ще ви стимулира да проявите инициатива, насочена към осъществяване на лично ваше хрумване. Ще е свързано с малко риск, с малко решителност, но ще е предизвикателство, което ще ви покаже на какво сте способни.

Телец

Ако замисляте някакви промени, действайте бързо, но разумно. Реагирайте по начин, който няма да застраши здравето и материалния ви статус.

Близнаци

Благоприятното съчетание на въображение и логика е надеждно условие за напредък в избраното от вас направление. Рационалният подход ще ви позволи да получите финансовите или материални придобивки, към които се стремите без да разпилявате енергията си.

Рак

Избягвайте спонтанните изказвания, които биха засегнали нечие самочувствие или позиция. В никакъв случай не се включвайте в спорове на политически, футболни и други „горещи“ теми, които обикновено стават убедителен повод за взривяване на дългогодишни приятелства.

Лъв

Крайният резултат от действията ви преобладаващо ще е с материално измерение. Проявете прагматизъм, който на моменти може да се наложи да съпроводите и с егоизъм, поставяйки на преден план собствените си интереси за сметка на чуждите.

Дева

Обмисляйте внимателно обещанията си. Не забравяйте, че носите отговорност за изпълнението им и всяко отклонение или отлагане ще предизвика не особено приятни преживявания от личен характер.

Везни

Придържайте се стриктно към обичайните си задължения и се постарайте да ги изпълните без пропуски. Разпределете силите и времето си така, че да не се налага да търсите съдействие. Всеки опит да прехвърлите част от работата си на някой друг ще ви създаде проблеми.

Скорпион

Много е вероятно да ви поканят да се включите в някаква социална инициатива. Помислете доколко това би се отразило на статуса ви в перспектива и в най-общ план. Не изневерявайте на принципите си.

Стрелец

Събитията ще са динамични. Наблюдавайте, мислете бързо и бъдете готови да реагирате гъвкаво. Дори да се наложи да се откажете от някои намерения, ще успеете да осъществите други и пак ще сте в печеливша позиция.

Козирог

Заемете се с промените, които обмисляте и са неизбежни, но до този момент по някакви причини не сте могли да поставите началото. Осъществявайте ги така, че да запазите доколкото е възможно схемата на динамичния си стереотип.

Водолей

Настроението ви ще е неустойчиво и ще блокира силата на логиката ви. Някои детайли ще ви убягват, така че избягвайте подписването на важни документи и поемането на финансови ангажименти.

Риби

Внимателно се вслушвайте в разговорите около себе си. Усетите ли, че назрява конфликт, дистанцирайте се своевременно, независимо дали сте у дома, на работното или на публично място. Въвлекат ли ви, последствията ще са непредвидими.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари