IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 февруари

6 февруари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pavel Danilyuk, Pexels

Снимка: Pavel Danilyuk, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не прекалявайте с инициативата. Активните ви действия може да предизвикат опасения, че се опитвате да изместите някого от заеманите позиции и да последват прояви на враждебност.

Телец

Съсредоточете се в собствените си задължения и „не си слагайте пръстите там, където скърца вратата“. С други думи казано, не се намесвайте в чужди решения, всеки има право на собствените си грешки.

Близнаци

Ще се наложи да се откажете от важните задачи, набелязани за днес. За сметка на това ще можете да направите някои експерименти, за които не ви е стигало време, смелост или вдъхновение.

Рак

Ще сте доста раздразнителни и всяка дреболия ще ви изважда извън релси. Уединете се и действайте самостоятелно доколкото е възможно. В случай, че няма как да го направите, не прекалявайте с претенциите към околните.

Лъв

Подхождайте делово към разговорите на проблемни теми. Ако не сте в позиция да наложите мнението си, не се опитвайте да го правите. Изразявайки съгласие, макар и формално, всъщност се освобождавате от отговорност.

Дева

Ще разполагате с подходящи условия за осъществяване на някои финансови сделки. Заемете се, само ако сте ги обмислили и подготвили добре. В случай, че не сте имали такава възможност, четете внимателно документите.

Везни

Няма да напреднете и на крачка в работата си, ако не започнете със създаване на ред около себе си. Както мислите, така и действията ви ще са твърде хаотични и рискувате да пропилеете деня буквално изпълнявайки функцията „преместване от пусто – в празно“.

Скорпион

Нито давайте, нито приемайте съвети. Придържайте се към собствените си разбирания и оставете околните да правят същото. Дори да сгрешите, ще знаете точно какво сте объркали, което означава, че ще оправите нещата без каквито и да било усилия.

Стрелец

Някой около вас ще е в сериозно затруднение и ще има нужда от съдействие. Овладейте спонтанния импулс да се хвърлите да помагате. Ще ви обвинят за грешки, които вече са били допуснати и ще е доста трудно да се защитите.

Козирог

Ще ви възложат допълнителни задачи и в момента в който се замислите над тях, ще установите, че са съвършено безполезни. Не коментирайте, а се заемете с онова, което преценявате за нужно. Още след обед, който ви е възложил допълнителните занимания, той и ще ги отмени.

Водолей

Колкото са по-сложни проектите ви, с толкова по-голямо удоволствие ще ги изпълнявате. Осигурявайте си кратки прекъсвания за почивка, за да съхраните силите и да вложите ентусиазма си пълноценно.

Риби

Преди да се заемете с нещо ново, анализирайте вече постигнатото. Ще се окаже особено полезен етап, за да предотвратите грешки, които вече сте допускали нееднократно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари