IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 февруари

7 февруари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Oană Andrei, Pexels

Снимка: Oană Andrei, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Насочете вниманието си към дейности, изискващи въображение, сръчност и умение за вписване в колектив. И трите качества при вас сега са на висота и резултатите ще са безупречни.

Телец

Енергетиката и интуицията ви са еднакво силни. Ще забележите не само това, което е на повърхността, но и дълбоко прикриваните мисли и емоции на хората около себе си. Показвайки разбиране, ще спечелите привърженици.

Близнаци

Прагматизмът ще заглуши абстракцията в съзнанието ви. Фактът, че виждате реалността кристално ясно ще ви окуражи да се заемете със сложни занимания, които са ви изглеждали непосилни. Ще ги довършите без особени затруднения.

Рак

Вдъхновението и творческите ви заложби са в синхрон. Ще съумеете да синтезирате емоционалните си впечатления в конкретни образи, а ако имате желание, бихте могли и да ги опишете.

Лъв

Ще попаднете в малко странна, но интересна ситуация, напомняща случка от миналото. Замислете се и овладейте импулсивната реакция. Ще успеете да избегнете допусната преди време глупава грешка.

Дева

Изслушвайте събеседниците си по възможност без да ги прекъсвате. Ще се удивите до какви откровения могат да стигнат, придобивайки увереност в себе си. За вас ще остане само да анализирате чутото и да прецените доколко отговаря на истината.

Везни

Отношението на околните ще е добронамерено и ще ви се отрази стимулиращо. Ще се справите безпогрешно с дейности, изискващи анализ и обобщаване на данни.

Скорпион

Реализацията на замислите ви ще отговаря на първоначалните очаквания. По време на дискусии вниквайте в изказванията. Не отстоявайте мнението и позициите си по инерция, ще попаднете в неприятна ситуация.

Стрелец

Леко сте разсеяни и предразположени към рискови действия. Посъветвайте се с близките си за решения, които ви затрудняват. Ще ви подскажат интересни идеи, чрез които да ускорите работата си.

Козирог

Условията ще са благоприятни за стартиране на някои дългосрочни дейности, за които на определени етапи ще ви е нужно външно съдействие. Разговаряйте с партньорите си директно и уверено. Веднъж получавайки съгласието им ще се освободите от личните си съмнения.

Водолей

Обстановката ще е леко напрегната и на моменти ще отклонявате вниманието си от основните задачи, без да си давате сметка, че го правите. Допитвайте се до мнението на околните при неясни ситуации, но се постарайте да изградите собствена концепция за действие.

Риби

Организаторските ви умения ще изпъкнат над всичко. Не се безпокойте да ги приложите. Виждайки разумните ви действия, околните с радост ще последват предложенията ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари