IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 февруари

9 февруари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Разсеяни сте. Занимавайте се по възможност само с познати неща. Решите ли да започнете нещо ново, ще го правите няколко пъти заради собствените си грешки.

Телец

Обстоятелствата ще са променливи и на моменти твърде неясни. Не се престаравайте излишно. Погрижете се първо за личните си интереси и след това за обществените.

Близнаци

През целия ден ще се чувствате търсени и желани. Разпределете времето и вниманието си така, че помагайки на околните, да не изостанете със собствените си задължения.

Рак

Контактите ще са интензивни, но където и да се появите, ще се чувствате „в свои води“. Постарайте се да не привличате вниманието, защото освен добронамерените, ще ви забележат и онези, които не ви симпатизират особено.

Лъв

Следвайте интуицията си по време на общуване с непознати. Ще ви подскаже мотивите им, които ги подтикват да търсят одобрението ви.

Дева

Събитията ще се развиват умерено, дори бавно. Приспособете изпълнението на задачите си към общия фон. Реакцията на околните ще ви покаже, че сте достатъчно полезни и влиянието ви не е за подценяване.

Везни

Ще разполагате с подходящи условия за допълване на пропуските и наваксване на изоставането, ако имате такива. През втората част на деня ще получите окуражаващи новини, достатъчен повод за добро настроение.

Скорпион

Оставете прословутата си проницателност да ви води при взимане на важни решения, особено ако са свързани с разпределение на финансите ви. С текущата работа ще се справите безпроблемно.

Стрелец

Колкото и да сте сигурни в себе си, въздържайте се от действия и изказвания, излъчващи прекалена самонадеяност и увереност в собствения си успех. Не е във ваш интерес да си създавате потенциални неприятели.

Козирог

Обстановката ще е сравнително спокойна и внушаваща доверие. Част от новите или по-младите ви колеги ще се нуждаят от съдействие, отзовете се, преди да са ви помолили, няма да съжалявате.

Водолей

Общителни сте и привлекателни, но не губете представа за нивото си на самостоятелност. Внимавайте на кого и как подавате ръка, за да не се окажете в губеща позиция.

Риби

Няма да разполагате с подходящи условия за реализиране на индивидуалността си, но за сметка на това с рутинните задачи ще се справите почти като на шега. Не влагайте прекалено много емоции в преживяванията, които ви споделят. Най-вероятно са доста преувеличени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари