IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 февруари

23 февруари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обективните обстоятелства ще ви принудят да промените намеренията си. Усещането, че не сте в позиция да контролирате случващото се най-вероятно ще ви ядоса. Не си късайте нервите излишно, събитията всъщност ще се развият във ваша полза.

Телец

Ще се наложи да промените съществуващ договор или изобщо да го прекратите. Действайте гъвкаво, бързо и с идея да „прекроите“ тактиката си така, че да минимизирате загубите.

Близнаци

Постарайте се да не подписвате дългосрочни споразумения. Ако все пак се налага и няма как да ги отложите, запознайте се подробно със съдържанието и се опитайте да елиминирате клаузите, които не ви устройват.

Рак

Ще сте много по-ефективни и по-продуктивни, ако се насочите към интелектуални, а не към тривиални занимания. Опитайте се да разгърнете максимално творческия си потенциал. Създаденото, колкото и да е малко, ще се окаже устойчива база за осъществяването на следващите ви проекти.

Лъв

Въздържайте се от импулсивни решения, продиктувани от моментни емоции. На каквито и пречки да се натъкнете, опитайте да довършите започнатото, което може да се направи в рамките на времето, с което разполагате.

Дева

Преди да се заемете с изпълнението на текущите си задачи, уверете се, че техническото ви обезпечение е действащо и надеждно. Няма да ви е особено приятно, ако се наложи да спрете работата си по средата, само защото принтерът е блокирал или нямате консумативи за някоя от машините си.

Везни

Ще постигнете очакваните резултати както при деловите преговори, така и в личните уговорки. Преди да ги започнете, постарайте се да си осигурите достатъчно убедителни аргументи.

Скорпион

Обърнете внимание на поведението на децата си или по-млади близки роднини. Някой от тях ще има сериозна грижа и необходимост от намесата ви. Не чакайте да ви молят.

Стрелец

Подхождайте към проблемите прагматично. Колкото и нерешими да изглеждат, не бързайте да се отказвате. Приложимият вариант ще дойде след лека промяна на обстоятелствата.

Козирог

Потенциални партньори, с които сте осъществили връзка отдавна, но до момента не са показали желание за сътрудничество, ще ви потърсят. Убедете се в коректните им намерения, преди да стартирате общи дейности.

Водолей

Заниманията ви ще са доста скучни. За съжаление, няма да имате възможност да ги разнообразите. При тези обстоятелства, проявете експедитивност. Колкото по-бързо ги довършите, толкова по-малко ще ви отегчават.

Риби

Опитайте се да редувате, ако е възможно, физическите занимания с умствени и обратно. Ще ви се отрази стимулиращо и ще си осигурите стабилно ведро настроение за целия ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари