IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 февруари

24 февруари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Амбицирани да успеете на всяка цена, най-вероятно ще си набележите хиляди задачи. Направете го, но ги реализирайте, без да бързате. Не забравяйте, че сложните казуси обикновено се решават с разум, а не със сила.

Телец

Ще сте по-ефективни и по-производителни, ако преди да се заемете със същинската си работа, поставите ред около себе си. Освободете се от нещата, които ви пречат. Неприятностите ще са свързани с личните отношения и в частност с роднините. Трудно ще стигнете до споразумение по спорните въпроси.

Близнаци

Започнете деня с нещо, което ви харесва. Така, осигурявайки си добро настроение, ще преминете значително по-лесно през затрудненията. Част от дейностите ви ще са свързани с известен риск, но ако прецените правилно смисъла и значението на детайлите, ще предотвратите евентуалните загуби.

Рак

Наблюдавайте поведението на хората от обичайното си обкръжение. Действията им ще ви покажат ясно и недвусмислено на кого със сигурност можете да се доверите и чие присъствие е желателно да избягвате. Постарайте се да блокирате домашните разправии преди да са започнали.

Лъв

Обстановката ще е динамична, а обстоятелствата – непредвидими. Бъдете готови да реагирате незабавно и да приспособите дейностите си към текущите условия. Използвайте част от личното си време за спорт или оздравителни процедури.

Дева

Преживяванията ще са доста и нееднозначни, а настроението ви ще е нестабилно. Постарайте се да не влагате прекалено много емоции в незначителни дреболии. Успеете ли да го направите, ще свършите много повече работа, отколкото сте си набелязали.

Везни

Енергетиката ви ще е леко нестабилна. Не се заемайте с прекалено сложни задачи. В момента, в който установите, че е възможно да не се справите, ще ви обхване дълбоко чувство на вина. Не се изкушавайте да прехвърляте ангажиментите си на някой друг.

Скорпион

Неприятностите може да ви сполетят точно в момента, в който най-малко ги очаквате. Съсредоточете се върху текущите си занимания и приоритетно към най-сложните от тях. Избягвайте разговорите, насочени към изясняване на лични отношения.

Стрелец

Силите ще ви стигнат за всичко и е във ваш интерес първоначално да се ориентирате към заниманията, които от известно време непрекъснато отлагате. Едно от условията за успех е да си създадете оптимален режим за работа и почивка. Така с минимални усилия ще постигнете максимални резултати.

Козирог

Ще можете да внесете някои подобрения в методите си на работа или организацията на връзките си с външните партньори. Направете го самостоятелно и придържайки се към вижданията си. Ще покажете на какво сте способни и ще получите одобрението, на което се надявате.

Водолей

Събитията ще са разнообразни, контактите – интензивни, но на моменти и изтощителни. Подхождайте прагматично към всички видове разговори, без значение дали са делови или лични. Само така ще избегнете възможността да ви манипулират и ще постигнете замислите си.

Риби

Без никакви опасения можете да се заемете с новите и непознати дейности. Дори да се наложи да работите на принципа на пробата и грешката, ще разполагате с достатъчно време за експерименти и промяна на резултата. В процеса на изпълнението ще обогатите познанията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари