IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 февруари

27 февруари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Източник на положителни емоции ще са личните отношения. Благоприятно и леко странно стечение на обстоятелствата ще ви подскаже, че разправия с ваш близък е била предизвикана умишлено. Намерете начин да изясните ситуацията.

Телец

Ще се справите със сложен професионален казус и ще се почувствате изключително доволни от себе си. Отделно от това ще получите и някакъв материален или финансов бонус, който също няма да ви е излишен.

Близнаци

Не се заемайте с всички задачи едновременно. Ще сте много по-ефективни, ако ги реализирате поединично и последователно. Ще ви остане дори време за развлечения или кратко пътуване, ако ви хрумне да го направите.

Рак

С малко инициатива и още малко настоятелност към нея ще направите всичко, което сте си наумили. Не залагайте на чужди съвети, а на актуална информация, която е за предпочитане да издирите и проучите самостоятелно.

Лъв

Избягвайте участието в дискусии по спорни въпроси. Разпределете домашно-битовите задачи между всички участници и ги оставете да се справят самостоятелно, като не пренебрегвате и своите задължения. Въздържайте се от кардинални промени на този етап.

Дева

Не лишавайте от внимание семейството си. В професионален план ще се налага често да сменяте заниманията и този факт може да се отрази зле на настроението ви. Добри новини в края на деня ще възстановят позитивната нагласа.

Везни

Отношенията на работното място ще са леко конфликтни както с шефа, така и с колегите. Всеки ще отстоява собствените си виждания и екипната работа буквално ще цикли на едно място. Опитайте да успокоите обстановката с присъщите си дипломатични умения. Всички ще се почувстват доволни.

Скорпион

Настроението ви ще е доста нестабилно. Опитайте се да избягвате контактите с хора, които не ви допадат и да не стигате до крайности. Проявите на агресия, дори да е само вербална, няма да подобрят обстановката.

Стрелец

Насочете усилията си към прагматичните, а не към въображаемите си цели. Ще се наложи доста да се постараете, за да постигнете предполагаемия резултат, но със сигурност няма да съжалявате за проявеното постоянство.

Козирог

Не прекалявайте с амбициите. В случай, че не успеете да ги осъществите, ще се почувствате недоволни от себе си и подтиквани от емоции, може да допуснете неприятни грешки.

Водолей

Много е вероятно да получите приходи, които са ви дължими от доста време и до момента няколко пъти са отлагани. Заделете ги за резерв. Съвсем скоро ще можете да се възползвате от тях за дребна, но изгодна краткосрочна инвестиция.

Риби

Разпределете времето си между професионалните задачи, грижата за близките и личните си предпочитания. За последната част се доверете на фантазията си, която ще ви подскаже оригинален начин за развлечение, съчетан с научаване на нещо ново.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари