IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 февруари

28 февруари 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Проявете решителност и ще преодолеете препятствията, на които се натъквате при изпълнение на рутинните си задачи. Постарайте се да изпълнявате дадените обещания, за да не навредите на отношенията от всякакъв характер.

Телец

Енергетиката ви е стабилна. Събитията ще са предвидими и ще отговорят на очакванията ви. Нищо не би ви затруднило, но ако случайно попаднете на някакъв препъникамък, ще се намери кой да предложи безусловното си съдействие.

Близнаци

Настроението ви е лъчезарно и ще въздействате на околните като магнит. Всички ще търсят компанията и ще се опитват да спечелят симпатиите ви. Все пак, не намалявайте дистанцията с хора, които не са доказали, че можете да им се доверите.

Рак

Постъпките на някой от познатите или колегите ви, а може би и на съсед, силно ще ви озадачат. Ще промените оценката, мнението и отношението си към въпросния човек. Не бързайте да водите уточняващи разговори.

Лъв

Може да ви се стори, че събитията се развиват твърде бързо и не успявате да поддържате необходимото темпо. Всъщност, ще е само илюзия, защото наблюдавате действията на другите, а не мислите за собствените си задачи. Променете тактиката и нещата ще си дойдат по местата.

Дева

Обстановката около вас ще е доста напрегната и то навсякъде, където и да сте – на работа, у дома, в магазина. Почти непрекъснато ще попадате на някакви конфликтни ситуации. Запазете спокойствие и „не наливайте масло в огъня“ с критични забележки и прекалени претенции. Всъщност, в поведението на околните няма да има нищо лично. То ще се дължи на собствените им проблеми.

Везни

Привлекателни сте и ще получите подкрепа дори в моменти, в които очевидно сте допуснали грешки. Хубавото е, че хората, които застават на ваша страна ще ви помогнат да оправите нещата без много шум.

Скорпион

Повече от един човек, който ви чувства близки, ще ви сподели проблемите си. Със сигурност ще проявите разбиране и ще помогнете с каквото можете, но не бъдете прекалено строги в критиките си.

Стрелец

Нова, важна и изключително полезна информация ще ви помогне да дефинирате и систематизирате перспективните си намерения. Извършената до момента работа ще получи висока оценка от потенциални партньори.

Козирог

Обстановката ще е динамична и променлива. Не се престаравайте. Не всяка дейност трябва да бъде реализирана на всяка цена. Наблюдавайте, изчаквайте и действайте според възможностите си.

Водолей

Ще разполагате с прекрасната възможност да изразите мнението си свободно и то пред широк кръг слушатели. Не я пропускайте, презентирайте уменията и постиженията си. Ще получите окуражаващо одобрение.

Риби

Ориентирайте се към занимания от практическо естество. Съобразявайте се с обективните условия, при които се намирате в конкретния момент и приспособявайте работата си към тях. Ще се справите, дори обстоятелствата да се различават от предварителната ви нагласа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари