IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 март

1 март 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Поставяйте си реални цели, съответстващи на възможностите ви. Прекалите ли със стремежите, може и да не ги осъществите и ще се разочаровате или най-малкото ще останете недоволни от самите себе си.

Телец

Обмисляйте внимателно обещанията си с идеята, че може да се натъкнете на затруднения при изпълнението им. Дори да не ви упрекнат, отношенията ви ще се променят и не в особено приятна посока.

Близнаци

Независимо колко много са задачите ви, ще се справите. И то не защото ще си създадете перфектна лична организация, а защото ще сте в прекрасно настроение и изобщо няма да се замислите трудно ли ви е или не.

Рак

Човек, с когото преди време сте разменили остри реплики и сте останали засегнати ще пожелае да се извини и да възстановите спокойните отношения. Не отказвайте. Не е задължително да поддържате активни контактите си, достатъчно е просто да приемете жеста.

Лъв

Обстоятелствата ще ви принудят да се заемете с дребен домашен ремонт, който знаете, че трябва да направите, но до момента отлагате. Колкото по-бързо го започнете, толкова по-лесно ще го довършите, още повече че няма как да го избегнете.

Дева

Разпределете силите си равномерно и ги използвайте обмислено. Стройната организация и подреденост ще ви помогнат да се концентрирате върху най-важното и да комбинирате заниманията си при необходимост.

Везни

Участвайте във всички дискусии, където ви канят, но не бързайте да споделяте мнението си. Информацията, с която разполагате ще е твърде повърхностна и недостатъчна, за да си създадете ясна концепция по какъвто и да било въпрос.

Скорпион

Не си заслужава да променяте мнението си за някого, само защото в публичното пространство се появяват неприятни оценки за въпросния човек. Помислете си каква е целта за разпространението на такива слухове.

Стрелец

Не подценявайте значението на професионалните задачи, които ви изглеждат твърде лесни. Точно с такива се допускат най-глупави грешки, а лошото е, че и трудно се оправят.

Козирог

Ненадейно ще ви възложат допълнителни задачи. Запазете присъствие на духа. Направете бърза преценка и ще се сетите как да преподредите програмата си. Важното е никой да не разбере, че изпитвате смущение.

Водолей

Отношенията от всякакъв характер ще са динамични и свързани с интензивни разговори. Не ги отлагайте. Колкото и да са сложни темите, ще намерите компромисни решения.

Риби

Среща с приятел, с когото не сте се виждали от доста време, ще ви развълнува. Емоциите ще са противоречиви. Ще научите както приятни, така и не особено окуражаващи новини. Не приемайте вторите твърде надълбоко.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари