IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 март

8 март 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстановката ще е динамична. Ще оползотворите максимално времето, с което разполагате, ако се придържате колкото е възможно по-стриктно към първоначалната си програма. Усетите ли пристъпи на лека умора, променете обстановката, макар и за кратко.

Телец

Случващите се около вас събития ще са интригуващи и непрекъснато ще се разсейвате. Ориентирайте се към дейности, които познавате достатъчно добре и се справяте без особени усилия. Организирайте си някакво развлечение за свободното време.

Близнаци

Ще впечатлите околните с уникалното си умение да правите няколко неща едновременно и то с усмивка. Ще се случат очаквани и предпочитани от вас промени, благодарение на активните ви действия. Не очаквайте от хората, с които работите, да притежават вашите способности.

Рак

Настроението и тонусът ви ще са устойчиви и постоянни, което е обещаващ фактор за стабилна работоспособност. Подхождайте към задълженията си конструктивно и не позволявайте да ви разсейват с „измислени“ проблеми.

Лъв

Заниманията ви ще се окажат съвсем различни от първоначално набелязаните, а и доста неясни в известен смисъл. Обсъждайте методите, от които възнамерявате да се възползвате с по-опитни от вас колеги. Ще ви съдействат с радост.

Дева

Ще разполагате с изгодна възможност да приложите нововъведение, улесняващо ежедневието ви. Не се колебайте, незабавно ще установите, че е изключително полезна промяна.

Везни

За да разгърнете максимално уменията си, ще се наложи да излезете извън границите на динамичния си стереотип. Оставете въображението да ви води като разумно преценявате степента на риск и материалния еквивалент на окончателните резултати.

Скорпион

Обстоятелствата ще ви позволят да действате самостоятелно и следвайки вътрешния си подтик. Усещането за свобода, независимост и разкрепостеност ще ви помогне да огласите убедително вижданията си.

Стрелец

В началото на деня е желателно да работите самостоятелно или поне да общувате колкото е възможно по-рядко с хора, които ви развалят настроението. Ще сте раздразнителни и на моменти прибързани, което подсказва, че ще се чувствате най-уверени, ако разчитате само на себе си.

Козирог

Вероятно ще се наложи временно да се натоварите с лидерски функции в колектива. Не се съмнявайте в себе си. Умението ви да разпределяте задачите правилно и да създавате бърза координация между участниците ще ви осигури подкрепата им и ще гарантира за стриктното изпълнение на задълженията, които сте им възложили.

Водолей

Ще успеете да заобиколите затрудненията буквално „промушвайки се през иглени уши“. В интерес на истината, няма да е случайно, а благодарение на оригиналните ви и нестандартни хрумвания. След време пак ще се наложи да се справите с тях, но тогава вече ще сте си изградили тактика.

Риби

Действайте смело, решително и със замах. Каквито и да са замислите ви, ще се намери кой „да ви бутне едно рамо“, за да ги осъществите. Достатъчно е да запазите спокойствие и чувство за мярка при получаването на прекалено добри резултати.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари