IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 март

10 март 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

На работното място се занимавайте само с предварително набелязаните задачи, а у дома – обратно – с най-важното. И не забравяйте, че работи добре онзи, който умее да почива добре.

Телец

Справяйте се с проблемите си самостоятелно. Чуждият опит няма да е приложим за вас и най-много допълнително да объркате нещата.

Близнаци

Избягвайте да изказвате мнението си в публичното пространство, още повече ако то коренно се различава от това на околните. Рискувате да ви атакуват неоснователно. Няма да ви навредят особено, но ще ви остане неприятно впечатление.

Рак

Опитайте се внимателно да отклоните непредвидена покана за среща с приятели, бивши колеги или съученици. Не само няма да ви допадне обстановката, където се провежда, ами и може да се стигне до враждебни разговори.

Лъв

Ще се наложи да се справите с не особено лесния избор дали да посветите деня на себе си или старателно да се погрижите за уюта и обстановката у дома. Ясно е кое ще ви е по-приятно, но може би, ако въвлечете и близките си в домашните занимания, все пак ще си осигурите някакъв компромисен вариант.

Дева

Въздържайте се от уреждане на дългосрочни финансови операции. Не е препоръчително да взимате и да давате пари назаем. И в двата случая ще сте губещата страна.

Везни

Почти непрекъснато ще се натъквате на различни дребни препятствия, бавещи работата ви. Не ги драматизирайте. Напълно е във възможностите ви да се справите, стига да реагирате обмислено и без излишна паника.

Скорпион

Емоционалното ви състояние ще е неустойчиво и твърде променливо. В изблик на недоволство можете да превърнете мухата в слон и обратно, в изблик на ентусиазъм буквално да си навредите с прибързано и необмислено действие. Проявете предпазливост.

Стрелец

Не е препоръчително да обсъждате с колегите професионалните си намерения, особено ако сте насочени към търсене на нова работа или напредък в същата фирма. Не е изключено някой умишлено да ви навреди, търсейки изгода за себе си.

Козирог

В случай, че спешно се налага да взимате важни решения, постарайте се да ги обсъдите с близките си. Ще ви е трудно да оцените смисъла и важността на фактите самостоятелно.

Водолей

Покана за среща с човек от миналото може да ви смути и разтревожи. Опитайте се да я избегнете, за да не събудите спомени, които от доста време се опитвате да заличите.

Риби

Придържайте се към принципите си и избягвайте сделките с непознати. Проверявайте старателно касовите си бележки в магазините. Възможно е да претърпите загуби от разсеяност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари