IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за седмицата – какво да очаква всяка зодия?

13 март 2023 17 30

Астрологична прогноза за периода 13 – 19 март

Снимка: Andre Furtado, Pexels

Снимка: Andre Furtado, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 13 – 19 март. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

В последния ден от седмицата Меркурий ще навлезе във вашия знак. Междувременно бихте могли да уточните условията и да довършите всичките си текущи сделки. Избягвайте разговорите, в които може да разкриете детайли от личния си живот, за да не станете обект на интриги. Изпълнявайте стриктно задълженията си и не реагирайте прекалено емоционално на затрудненията, с които се налага да се справяте. Придържайте се към курса на събитията и усвоявайте своевременно новостите от вашата професионална сфера или бизнес.

Телец

В средата на седмицата Венера ще навлезе във вашия знак, където е със статус на управител. Преди това да се случи е вероятно да участвате във форма на обучение, на която да научите интересни факти, улесняващи професионалните ви изяви. Обстоятелствата ще са благоприятни за подобряване отношенията с приятели, с които сте имали някакви разправии и недоразумения. През последните дни от седмицата ще разполагате с възможност да осъществите кратко пътуване, за което си мислите от доста време. Финансовото ви положение ще е без промяна, дори и да се наложи да направите някакви допълнителни разходи.

Близнаци

Повод за конфликтите в семейството ще е необходимостта спешно да се уредят някои битови въпроси. Те може да предизвикат допълнителни разходи и да нарушат крехкия бюджетен баланс. Помислете дали не бихте могли да редуцирате едни покупки за сметка на други, за да избегнете необходимостта от взимане на заеми или кредити. Вълнуващите преживявания ще са свързани с личния ви живот и новите контакти. Изненадите ще дойдат точно от тях и ще ви подскажат, че е настъпил моментът, в който трябва да промените мнението си по някои основни житейски теми.

Рак

Поведението на близки приятели или хора от обичайното ви обкръжение може да предизвика разочарование. Настроението ви ще е нестабилно с лек уклон към меланхолия. Анализирайте събитията логично и ще успеете да се справите с противоречивите емоции. В професионален план предстоят промени. Задълженията ви непрекъснато ще са повече, отколкото сте си представяли, но пък изпълнявайки ги, ще осъществите най-малкото едно от смелите си желания. Ще получите както съдействие, така и допълнителни приходи, а ако сте предприели някакви инициативи за промяна на работното място, ще получите и подходящи предложения.

Лъв

Видимите успехи ще са в професионалната сфера. Вероятността да разширите влиянието си никак не е за пренебрегване. Контактите с нови партньори ще ви подтикнат към осъществяването на някои стари замисли, насочени към повишаване на ефективността от работата ви. Не е изключено да се наложи да направите няколко пътувания на различни разстояния, включително и извън страната. Що се отнася до допълнителните ви приходи, тях може да ги получите не от основните си занимания, а от хобито. Успехите ще ви ентусиазират, вдъхновят и мотивират да отстраните от пътя си фактори, които пречат на напредъка ви.

Дева

Ще сте доста по-заети от обикновено и ще ви е необходима помощ. Старите приятели ще предложат съдействие в критичните моменти и ще се убедите, че безусловно можете да разчитате на тях. Успоредно с това ще намерите решение на част от съществуващите спорове, особено ако са на професионални теми. В случай, че се опитвате да се справите с юридически казус, ще стигнете до правилните отговори със съдействието на влиятелна личност, свързана с миналото ви. Недоволството или неприятностите ще дойдат предимно от членовете на семейството, поради невъзможността да им отделите достатъчно време. Помислете как да ги „омилостивите“ с подходящ жест или друга инициатива, която би ги зарадвала.

Везни

Общителни сте, привлекателни, ще създадете поредица нови контакти и ще стабилизирате вече съществуващите. Част от новите ви познати ще останат задълго в живота ви като надеждни делови партньори или симпатични приятели, споделящи начина ви на мислене. Ангажиментите ще отговорят на очакванията ви и ще разполагате с достатъчно свободно време, което бихте могли да посветите изцяло на себе си. Погрижете се за външния вид, здравословното състояние и интелектуалните си необходимости. Начинът, по който ще подреждате програмата си, ще зависи изцяло от предпочитанията ви.

Скорпион

Интуицията и логиката ви ще са в изключително силна и надеждна връзка и ще успеете да „разплетете“ поредица сложни и загадъчни обстоятелства. Крачка по крачка ще оставите в миналото по-голямата част от натрупаните към момента проблеми. Включвайте се старателно и съзнателно към колективните дейности. Именно работата в екип ще ви даде възможност да разгърнете уменията си и да стартирате нововъведения, които вече са били обсъждани и възприети от останалите участници. Действайте последователно, за да успеете да се концентрирате максимално. Възползвайте се от чуждия опит там, където не се чувствате достатъчно уверени в себе си.

Стрелец

В случай, че сте в процес на уреждане на сделки с имоти, то почти сигурно е, че ще успеете да ги довършите. Финансовото ви състояние ще е стабилно, ако не прекалите с разходите. Обсъждайте изпълнението на текущите задачи с колегите и шефовете си и се съобразявайте с мнението им. Ефектът ще е двоен. От една страна те няма да ви обвинят във вредна самоинициатива и опит да окупирате всички начинания. От друга, няма да се натоварите с допълнителни и абсолютно излишни за вас отговорности. При необходимост от провеждане на дискусии за нови сделки, уговаряйте всички условия подробно и ги оформяйте в писмен вид.

Козирог

Придържайте се към динамиката на събитията, независимо че твърде често ще се налага да променяте замислите си. Не е изключено още през първите дни да установите, че е за предпочитане да осъществите пътуване, което предвиждате за края на седмицата. Обстановката сама по себе си ще ви подсказва кое ваше намерение в кой момент е подходящо да осъществите. Не прекалявайте с професионалните амбиции. Ще напреднете убедително, ако го правите бавно и без да привличате вниманието. Човек от миналото може да се опита отново да се свърже с вас, за да подновите предишните си отношения. Независимо дали те са били лични или делови, помислете какви са били причините за разделянето на пътищата ви и дали тези причини все още са актуални.

Водолей

Един от моментите, в които възможностите и желанията ви са в синхрон. Почти неусетно ще осъществите част от замислите си, ако напредвате крачка по крачка и разпределяте ресурсите си оптимално. Ще можете да разширите влиянието и границите на бизнеса си. Не е изключено да попаднете на надеждни задгранични партньори, с чието съучастие да навлезете в нови територии. Въздържайте се от големи разходи и дългосрочни инвестиции. Насочете усилията към оформяне на краткосрочните сделки с бърза възвръщаемост. Част от успехите ви зависят от умението да рекламирате постиженията си.

Риби

Два фактора ще предизвикват основателни тревоги – недостигът на време и недостигът на финанси. И докато по отношение на времето бихте могли да предприемете някои действия, насочени към подобряване на личната ви организация и осигуряване на помощ от външни участници, то по отношение на финансите единственият ви вариант е да ги изразходвате икономично и да харчите само при доказана необходимост. Хубавото е, че ще напреднете с промените, които вече сте предприели и ще поставите началото на други, които от доста време обмисляте и подготвяте реализацията им. Колкото и да са благоприятни обстоятелствата за осъществяването на един или друг замисъл, съобразявайте се с личните си възможности както в интелектуално, така и във физическо отношение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари