IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 март

14 март 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Придържайте се към обичайните си задължения. Обмисляйте всяка своя крачка или действие. Обстановката ще е нееднозначна, избягвайте кардиналните решения, чийто ефект няма да подлежи на корекция.

Телец

Издирвайте самостоятелно информацията, която възнамерявате да ползвате в работата си и сравнявайте намереното с няколко източника. Много е вероятно да попаднете на заблуждаващи данни, предизвикващи проблеми.

Близнаци

Всичко, случващо се около вас ще ви е интересно и непрекъснато ще се разсейвате, опитвайки да следите събитията. Допуснете ли грешка, дори и незначителна, ще станете обект на критики и забележки. Правете само онова, в което сте сигурни, за да избегнете подобна възможност.

Рак

Въздържайте се от участие в нови проекти. Не бързайте да давате съгласие на предложенията, които ви изпращат и ограничете контактите с нови хора. Истината ще е съвсем различна от това, което възприемате на пръв поглед.

Лъв

Част от хората, с които се налага да общувате ще са изключително мили и ще ви обсипват с комплименти. Реагирайте с умерен оптимизъм докато не си изясните причините за любезното им поведение. Може да се окаже, че не са съвсем безобидни.

Дева

Тонусът ви ще е леко занижен. Въздържайте се от допълнителни и излишни инициативи, които биха изчерпали силите ви прекалено бързо. Изпълнявайте задълженията си с умерено темпо.

Везни

Анализирайте внимателно затрудненията, които се налага да преодолявате и най-вече причините за появата им. Най-вероятно ще установите, че са предизвикани от субективен фактор. Запазете спокойствие и направете втори опит, когато условията се променят.

Скорпион

Преценявайте въпросите, които ви задават по време на неформални разговори. Много е вероятно някой да се опита да се добере до ваша лична информация, за да ви въвлече в интрига. Бъдете предпазливи.

Стрелец

Прекалено изгодните оферти ще са подвеждащи. Запознайте се с допълнителните условия, за да не се окажете обвързани с подвеждащи клаузи, които няма как да пренебрегнете. Избягвайте скъпите покупки.

Козирог

Не използвайте услугите на случайни специалисти, особено на лекар, автомобилен техник, поддръжка на комуникационни системи. Огромна е вероятността да попаднете на мошеници, които дори и да не ви измамят с големи суми, със сигурност няма да ви свършат работа.

Водолей

За да изпълните дадено преди време обещание, ще се наложи да действате предпазливо и без да привличате вниманието. Съобразете се с правилата, с възможностите и с финансовите си ограничения.

Риби

Проявете самостоятелност, колкото и сложни да ви изглеждат задълженията, с които се налага да се справите. Всяка външна намеса ще е не само излишна, а в известен смисъл може да се окаже и вредна поради незнание, неумение или липса на опит от страна на човека, който се опитва да ви помага.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

KennethBuh ( преди 8 месеца )
DrozBak ( преди 8 месеца )
DrozBak ( преди 8 месеца )