IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 март

15 март 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Понякога съмнението в самия себе си се оказва полезно и предпазва от грешки. Опитвайки се стремително да постигнете набелязаните цели, помислете за последиците, които евентуално не биха ви харесали. Ако очакванията ви са само за положителни резултати, може да се окаже, че сте воювали с вятърни мелници.

Телец

Придържайте се към прословутия си прагматизъм дори заниманията ви да са повече в духовната, отколкото в материалната сфера. Някои дейности действително не са задължителен източник на приходи, но е добре да се осъществят с колкото е възможно по-ниски разходи.

Близнаци

Избягвайте посещението на криминогенни райони в тъмната част на денонощието или ако все пак се налага, осигурете си надежден спътник. Пазете старателно вещите, документите, парите си, заключвайте автомобила, когато го напускате, макар и за кратко. Съществуват предпоставки за инцидент.

Рак

Спазвайте правилата и не прекалявайте с високите скорости по време на шофиране. Не е за предпочитане да ползвате воден транспорт. В случай, че отпочивате в близост до естествен водоизточник, екипирайте се с подходящо облекло.

Лъв

Най-окуражаващи резултати ще постигнете от дейностите, за чието изпълнение се изисква творчески подход. Следвайте въображението си. Ще ви подскаже как да подобрите вече довършените проекти и да повишите приходите си от тях.

Дева

Човек от обичайното ви обкръжение, който обикновено е мрачен, затворен и недружелюбен, ще ви покаже с поведението си, че изпитва към вас огромно доверие. Жестът ще ви стимулира да разгърнете максимално уменията си, а резултатите ще са впечатляващи.

Везни

Сензитивността ви е повишена и без затруднение ще усещате нагласата и настроението на околните. Подобна ситуация е „нож с две остриета“. От една страна може да ви се отрази леко натоварващо, но пък от друга ще знаете с кого бихте могли да взаимодействате ефективно.

Скорпион

Част от преживяванията или изказванията ще са двусмислени и неясни. Постарайте се да прецените причините за случващото се от различни гледни точки и не поставяйте винаги себе си в центъра на събитията. Словесните атаки, дори да има такива, едва ли ще са насочени конкретно към вас.

Стрелец

Изпълнявайте задълженията си следвайки правилата, но без да се престаравате, за да не предизвикате неприязън сред колегите с поведението си. Не разчитайте на допълнителни приходи или друг вид бонуси, ако не са уговорени с писмено споразумение.

Козирог

Ще оцените правилно важността и приложимостта на перспективните си проекти, ако започнете с възможно най-лошите последици. Подготвяйки изпълнението на принципа на елиминирането, ще стигнете до правилната система за преодоляване на текущите препятствия.

Водолей

Напредъкът ви зависи от два фактора: доколко реални са замислите ви и доколко обективно сте преценили възможностите на хората от екипа си. Отклонението, в каквато и да е посока, ще ви попречи да изберете правилния подход.

Риби

Намалете темпото и не прекалявайте с претенциите. Работоспособността ви ще е леко занижена. Избягвайте сложните и неясни задачи, за които все още не разполагате с ясна концепция за изпълнението.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари