IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиакалните знаци, които често разполагат с твърде малко приятели

17 март 2023 17 30

А понякога те не са им достатъчни...

Istock

Istock

Някои хора са много социални и отворени, като обикновено имат широк кръг от познати, приятели и колеги, с които общуват редовно. Други пък са склонни по-трудно да се доверяват на чужди хора. Вторият тип личности по-рядко в живота завързват приятелства и наистина им трябва време, за да се почувстват удобно в компанията на даден човек. Именно затова тези хора често имат доста тесен кръг от приятели. И макар да е вярно, че е достатъчно да имаме малко, но верни приятели, истината е, че „по-богати“ са онези хора, които могат да се похвалят с по-голям брой приятели.

Склонността да имаме малко или повече приятели често има отношение към нашия астрологичен знак. Разберете кои четири зодии имат склонност да създават сравнително малко истински и трайни приятелства в живота си:

Рак

Раците обикновено не са екстровертни и не са особено отворени към намиране на нови приятели или изграждане на трайни взаимоотношения с тях. Личностите от този воден знак по-трудно се доверяват на други хора (извън семейството си), защото се страхуват да не бъдат подведени или наранени. В същото време Раците са склонни да се грижат много всеотдайно за близкия си кръг от хора, включително и за малкото си приятели, които често се броят на пръстите на едната им ръка. Ракът е силно интуитивна зодия, която поема от енергията на хората около себе си и затова наистина няма нужда от твърде много близки отношения, защото те го изтощават психически и емоционално.

Скорпион

Класическият представител на подозрителната зодия Скорпион обикновено вярва, че на света почти не съществуват хора, които да заслужават неговото доверие. И това е една от основните причини, поради които хората от този знак, през целия си живот, поддържат наистина много тесен кръг от приятели. Скорпионите винаги са скептични към мотивите и делата на другите хора. Те са отворени за задълбочаване на взаимоотношения само с хора, които споделят техните идеали и ценности. Скорпионите могат да имат много познати, но малцина са онези, които могат да нарекат свои близки приятели. А и личностите от тази зодия рядко търсят помощ от приятел, тъй като предпочитат сами да се справят с предизвикателствата на живота.

Козирог

Въпреки че Козирозите обичат да излизат с колеги и приятели (но в не особено големи и шумни компании) те рядко завързват дълги и верни приятелства. Това важи с особена сила в живота им след гимназията и университета. Техните контакти с останалите хора, обикновено са на ниво „добри познати“ и нищо повече. На Козирозите не им пука дали има хора, които ги харесват, подкрепят или пък не – те силно вярват, че всеки човек трябва сам да кове съдбата си. Личностите от този знак са готови да положат по-специални усилия да запазят приятелството си с определени хора, в чиято компания се чувстват наистина комфортно и на които се възхищават по някаква причина. Тези хора обикновено не са повече от трима-четирима за целия им живот.

Риби

Подобно на Раците и Рибите са по-интровертни и много интуитивни. Те лесно улавят мислите и емоциите на околните и това ги натоварва. Освен това те са склонни твърде много да анализират взаимоотношенията си с другите хора, което пък по-скоро им пречи в създаването и поддържането на приятелства. Всеки човек си има кусури, но Рибите сякаш се вторачват в тях. Те са склонни да си напомнят сами на себе си, че само няколко индивида заслужават тяхното внимание и любов. Рибите биха искали да получават подкрепа и разбиране от по-голям брой хора – буквално мечтаят за това, но всъщност много рядко предприемат усилия в разширяването на приятелския си кръг.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари