IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 март

21 март 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка:  Pavel Danilyuk, Pexels

Снимка: Pavel Danilyuk, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Новолунието във вашия знак ще стимулира инициативността ви. В интерес на истината, хрумванията ви ще са интересни, но все още е рано да пристъпвате към реализацията им. Задоволете се основно с обмисляне и уточняване на детайлите.

Телец

Ще си осигурите сподвижници, ако успеете да представите намеренията си в разбираем вид. Избягвайте прекалено сложните и усукани формулировки, целящи да впечатлят слушателите ви. Въздействието ви ще е недостатъчно, за да ги ентусиазира.

Близнаци

Насочете вниманието си към дейностите, от които очаквате бързи приходи. Не споделяйте и не обсъждайте дългосрочните си намерения. Обстоятелствата са динамични и е вероятно да се наложат промени.

Рак

Няма да можете да отложите днешната работа за утре, но със сигурност бихте могли да я свършите без бързане и излишно напрежение. Натъкнете ли се на затруднения за конкретна дейност, спрете я и се заемете със следващата. Съобразявайте натоварванията с възможностите си.

Лъв

Рутинната работа ще ви отегчи, за непознатата пък не сте достатъчно подготвени. Търсете баланс между едното и другото. Променяйте заниманията си от време на време, за да поддържате и уменията, и интереса си на еднакво ниво.

Дева

Ще сте много по-ефективни, ако поне за малко излезете от обичайните си стереотипи. Последвайте въображението и ще осъществите поне едно свое смело желание.

Везни

Ако нещо не се получава, не се опитвайте да го осъществите на всяка цена. Зацикляйки върху някакво занимание не само няма да напреднете, но може да претърпите и загуби.

Скорпион

Правете онова, което е важно лично за вас и не се отклонявайте от преките си задължения. Не позволявайте на околните да ви разсейват с личните си драми. Ще е огромна грешка, ако се натоварите психически с чуждите грижи.

Стрелец

Ще се наложи да направите сложния избор дали да отделите време за корекция на стари грешки или да започнете конкретна задача за втори път от нулата. Изглежда, че вторият вариант ще ви е по-лесен, стига да разполагате с необходимите ресурси.

Козирог

Потокът от информация, с която се налага да се справите ще е интензивен, но пък и изключително пълноценен. Използвайки повече или по-малко от получените данни, ще стигнете до окончателно оформяне на изостаналите задачи и ще усетите силно задоволство от себе си.

Водолей

С каквото и да се заемете, бъдете предпазливи. Ако се налага да пътувате, независимо от вида на транспорта, съобразявайте се със здравословното си състояние. Не пренебрегвайте предпазните мерки при необходимост да общувате с много хора.

Риби

Според едно мъдро твърдение „денят си личи още от сутринта“. Погледнато от друг ъгъл би могло да се каже, че денят ви ще е такъв, какъвто си го направите. Започвайки го с нещо, което харесвате и ви е приятно, ще запазите трайно усмивката си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари