IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 март

22 март 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Andrea Piacquadio, Pexels

Снимка: Andrea Piacquadio, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Психическото и физическото ви състояние са в синхрон, което е убедителен повод за устойчиво настроение. Няма затруднения, с които не бихте могли да се справите. Някои ще заобиколите, други изобщо ще избегнете, а крайните резултати ще отговорят на очакванията ви.

Телец

Възможно е партньорите ви да проявят инициатива за продължаване на делови разговор, който е бил прекъснат и е останал недовършен. Не го отлагайте. Убедителни сте и ще успеете да реализирате замислите си.

Близнаци

Дистанцирайте се от спорове, които нямат отношение лично към вас или работата ви. Ако се натъкнете на някакви затруднения, действайте решително, но без излишни емоции.

Рак

Не бързайте да се доверявате на хора, които са прекалено любезни без видим повод. Поведението им няма да е съвсем безобидно и най-вероятно ще ви поискат някаква услуга. Преценете внимателно дали можете да окажете съдействие, а и дали трябва.

Лъв

Ако се мобилизирате и дефинирате по правилен начин целите си, не бихте имали никакви затруднения за реализацията им. Основното условие е да разпределите силите си равномерно и да не разчитате на случайности.

Дева

Предстоят промени, опитайте се да ги приемете без пристъпи на недоволство. Събитията от днешния ден, дори да изглеждат незначителни, ще се окажат и важни, и полезни.

Везни

Затрудненията ви основно ще са свързани с уреждане на административни въпроси. Независимо от всичко, настроението ви ще остане оптимистично и дребните неуспехи няма да се отразят на ефективността ви.

Скорпион

Ще се наложи да осъществите няколко кратки пътувания. Ще завършат успешно и ще сте доволни от себе си. Не се занимавайте с уреждане на сериозни въпроси, ако усетите дори минимални пристъпи на умора.

Стрелец

Приемете предложенията за съвместна работа, ако сте убедени, че ще се справите безпроблемно. Доверете се на интуицията си по отношение на новите контакти. Ще ви подскаже на кого можете да имате доверие и кой се опитва да се възползва от вас.

Козирог

Съобразявайте се с особеностите на характера на събеседниците си и избягвайте двусмислени изказвания, пиперливи шегички и остри критики. При някои хора чувството за хумор не е най-добре развитото качество, но за сметка на това отмъстителността винаги е будна.

Водолей

Отстоявайте позициите си, но без прекален индивидуализъм и без да привличате вниманието. Мнението ви ще предизвика впечатлението, към което се стремите, дори и да не получи одобрението, на което се надявате.

Риби

Насочете усилията си към вече започнатите задачи и проекти. Прегледайте внимателно направеното до момента. Вероятно ще откриете възможности за подобрение, заемете се веднага.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари