IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които водят луксозен живот за пред социалните медии

22 март 2023 17 30

Личностите от тези знаци са склонни да преувеличават успехите си онлайн

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Представителите на някои зодии са склонни да споделят твърде много лични неща в профилите си в социалните медии. Хората от тези знаци често рекламират личния си живот по такъв начин, сякаш всичко им върви по мед и масло, дори това да не е точно така. Те просто мечтаят да направят добро впечатление на обществеността, дори с риск да преиначат информацията.

Личностите от тези знаци не използват социалните медии, за да публикуват полезна информация или за да забавляват последователите си/приятелите си, а по-скоро, за да разкрасят своя бит и живот. Тези онлайн ентусиасти често са обсебени от своите публикации в Instagram, Facebook, Twitter, Snapchat и др. Някои от тях изпитват нужда да поддържат екстравагантен имидж във виртуалното пространство и в името на това дори са готови да публикуват лъжи относно личния и професионалния си живот.

А ето и кои 4 зодии са най-склонни на подобно неискрено поведение:

Овен

Този огнен знак обича винаги да изглежда очарователен, великодушен, дързък, и разбира се, заможен. Следователно публикациите на хората от този знак в социалните медии често са предназначени да ги обрисуват в подобна светлина и да оставят такова впечатление за тях у другите. Ако Овенът забележи, че шумът, който създава около себе си, предизвиква интереса на другите, той започва още повече да преувеличава своите успехи и щастливо битие. Ако обаче приятелите му/последователите му спрат да обръщат внимание на „напудрените“ му публикации в онлайн пространството, той е склонен да започне да им се сърди дори в реалния живот и даже да отбягва хората, които не харесват постовете му.

Лъв

Пищни вечери, луксозни ваканции, красиви тоалети, скъпи вещи – често тези неща доминират в профила/профилите в социалните медии на всеки истински представител на егоцентричната зодия Лъв. Често обаче хората от този знак са склонни да скрият реалността или поне леко да я изкривят или замъглят. Лъвовете по-скоро обичат да разкрасяват хубавите детайли от личния си живот, за да изглежда той още по-вълнуващ и впечатляващ. В същото време те никога не споделят онлайн трудностите по пътя си, сякаш никога не се сблъскват с такива. Лъвът, за разлика от много други зодии, няма нищо против другите да го обсъждат и дори да му завиждат. Той обича „да е в устата на хората“ и да бъде център на внимание, дори и ако трябва да подава невярна информация.

Риби

Личностите от тази водна зодия също се вълнуват от това как ги възприемат другите. Рибите, подобно на Лъва, нямат нищо против да дразнят своите онлайн познати и дори приятели с хвалбите си. Репутацията на човека от този знак понякога може да бъде съсипана от прекомерната реклама в социалните медии. Рибите са мечтатели и са склонни да излизат извън контрол в желанието си да представят живота си по-грандиозен и вълнуващ, отколкото е всъщност. При тях може да се наблюдава ефектът на снежната топка – една лъжа може лесно да доведе до следващи лъжи и в даден момент Рибите ще са публикували толкова небивалици по свой адрес онлайн, че прекрасният им живот може да стане доста съмнителен.

Скорпион

Независимо дали става дума за великолепни снимки от интересни кътчета по света или за страхотни преживявания като плаване с яхта или нещо подобно, този воден знак обича да превръща живота си в завладяващ филм, поне на територията на социалните медии. Скорпионът не се замисля много, че на онлайн приятелите му понякога им писва да го гледат как преувеличава постиженията си. Този воден знак също не се притеснява от злорадството от страна на другите и когато реши да се хвали, забравя за всякаква скромност и пестеливост. Тази неискреност и дори баналност може да накара последователите му/приятелите му в социалните медии буквално да решат да спрат да го следват.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари