IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 март

24 март 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Breno Cardoso, Pexels

Снимка: Breno Cardoso, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Нищо няма да попречи на намеренията и вътрешните ви пориви. Избирайте най-преките пътища към целите си и не си създавайте проблеми, за да си ги преодолявате и след това да се чувствате доволни от себе си.

Телец

Поддържайте контактите си в рамките на добрия тон. Не прекалявайте с покупките. Ограничете се до предварително набелязания бюджет. Всичко, с което спонтанно ви хрумне да се снабдите, може да се окаже некачествено.

Близнаци

Предстои ден, наситен със събития. При необходимост да се справите с проблемни ситуации, опитайте се да ги прецените от различни гледни точки. Не правете каквото и да било, само за да се харесате на някого.

Рак

Околните ще са толкова настоятелни в молбите си да им помогнете за справяне с техните проблеми, че няма да ви остане време да се занимаете със своите. Ограничете разходите до неизбежните и контактите до задължителните.

Лъв

Изпълнявайте обещанията си своевременно и не пренебрегвайте колективните задължения. Не е препоръчително да предприемате далечни пътувания, ако не се налага.

Дева

Част от професионалните задачи може да се окажат проблемни и то не защото ви затрудняват или са неясни, а защото може да ви накарат да ги осъществите в съкратени срокове. Преценете внимателно дали не бихте могли да се възползвате от вече постигнати резултати.

Везни

Не е изключено да се появят финансови затруднения, причинени от погрешна или закъсняла информация. Помислете дали има начин да отложите решаването им. В случай, че се налага да търсите парична помощ, насочете се към услугите на приятели.

Скорпион

Енергетиката ви е нестабилна, а възможностите и желанията ви категорично ще се разминат. Не е препоръчително да се заемате със сложни и трудоемки дейности.

Стрелец

Настроението ви ще е неустойчиво и ще сте доста по-раздразнителни от обикновено. Постарайте се да не атакувате хората от обичайното си обкръжение за дребните им грешки, на всеки може да се случи.

Козирог

Ще се наложи да преодолеете някои затруднения, но няма да са свързани пряко с вас, а с близките ви. Запазете присъствие на духа и не се безпокойте за допълнителните разходи. Скоро ще ги възстановите.

Водолей

Чувството за хумор може да ви подведе и с безобидна на пръв поглед дума или забележка да засегнете човек, на чието мнение държите. Наблюдавайте реакциите на събеседниците си и забележите ли прояви на недоволство, намерете начин да се извините.

Риби

Настроението ви е прекалено романтично, което свежда до минимум умението ви за концентрация. Включвайте се активно в колективни дейности, в които няма да се налага да заемате водеща позиция. Ще ограничите възможността за допускане на сериозни грешки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари