IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 март

27 март 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Daniel Xavier, Pexels

Снимка: Daniel Xavier, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Анализирайте състоянието на финансите си. Придържайте се само към неизбежните разходи. Отделете допълнителните постъпления за резерв.

Телец

Началото на деня ще е белязано с някакви дребни успехи или добри новини и ще ви зареди с оптимистично настроение. Въпреки това е за предпочитане да не се заемате с прекалено сложни задачи, а да следвате обичайния си ритъм.

Близнаци

Въздействието ви върху околните ще е силно и видимо. С каквото и да се захванете, ще получите съдействие. Подредете задачите съобразно ресурсите си.

Рак

Близък приятел или колега може да ви разочарова с поведението си. Не бързайте да съдите и да се сърдите. По-благоприятният за вас вариант е да проявите разбиране.

Лъв

Отстоявайте интересите си, но без прекалени емоции и следвайки правилата. Постарайте се да не отклонявате вниманието си от основните дейности.

Дева

Не се измъчвайте, ако околните непрекъснато ви молят за услуги, а вие нямате възможност да окажете съдействие. Обяснете им внимателно приоритетите си, за да не се стига до недоразумения.

Везни

Новите запознанства ще са интригуващи, но част от тях – нетрайни и безперспективни. Избягвайте разговорите на лични теми.

Скорпион

Непредвидено кратко пътуване ще се окаже не само полезно, но и приятно. Не се отказвайте от възможността да съчетаете личните интереси с професионалните задължения.

Стрелец

Физическото и психическото ви състояние са устойчиви и в синхрон. Редувайте заниманията през кратки интервали от време. Усещането за разнообразие ще повиши ефективността ви.

Козирог

Действайте с умерено темпо и отстоявайки интересите си. Приемайте допълнителни задължения, само ако няма как да ги откажете и с уговорка за подходящи компенсации.

Водолей

Грижите за семейството или за някого от близките ще излязат на преден план. Преценете силите си обективно и ако се налага, опитайте да отложите част от служебните ангажименти.

Риби

Приемете случващите се промени без съпротива. Мисълта ви е бърза и ясна. Ще ви подскаже по какъв начин да ги синхронизирате със собствената си програма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари