IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв тип хора не харесвате според зодията си?

31 март 2023 17 30

Какво ви дразни в другите, базирано на вашия астрологичен знак

Istock

Istock

Чудили ли сте се защо някои хора ви дразнят повече от други? Дори когато са привлечени от вас и се стараят да ви се харесат, тези хора някак ви действат на нервите. Може да се изненадате да откриете, че тези личности имат характеристики, които може би просто не пасват на вашия зодиакален знак. Разберете повече за това какви качества у другите най-вероятно няма да толерирате никога, базирано на астрологията.

Ето и кои са нещата в другите, които вероятно най-много ще ви дразнят според зодията ви:

Овен: Хора, които го подценяват и омаловажават

Овните обикновено са родени лидери и знаят как да постигат целите си. Хората от този знак най-много мразят някой да подценява способностите им. Вие сте интелигентни и трудолюбиви и се възмущавате от всеки, който се съмнява във вас. Не разбирате и хората, които ви игнорират или ви нареждат на долно място в списъка си с приоритети. Вие, от зодия Овен, също така мразите някой да не ви обръща достатъчно внимание или пък да не ви изслушва. Вие сте добри в комуникацията и не обичате когато някой постоянно ви прекъсва и не слуша какво казвате. Всъщност да бъде прекъснат по средата на изречението си, може да разяри истински огнения Овен.

Телец: Хора, които объркват графика му и харчат парите му

Телец, вие сте фиксиран знак, който процъфтява сред ред и рутина. Нищо не може да ви накара да се ядосате повече от хронично закъсняващ човек или някой, който нарушава графика ви. Вие често срещате трудности да се нагаждате към новите обстоятелства и като цяло мразите промяната и изненадите. Затова не понасяте несериозните хора и особено тези, които са разточителни към парите. Вие сте пестеливи по натура личности и не разбирате онези, които харчат безразборно парите ви или се опитват да губят времето ви.

Близнаци: Скучни, необщителни хора

За Близнаците разнообразието е подправката на живота, а монотонността е кошмар. Всеки, който има връзка с човек от тази зодия, трябва да бъде спонтанен и приключенски настроен, за да проработят нещата. Освен това Близнаците са отлични комуникатори, доста приказливи са и процъфтяват само в отношения, в които има смислено общуване. Те не понасят мълчаливи и скучни хора или такива, които им „изнасят лекции“. Близнаците са независими и свободолюбиви и не желаят някой да ги поучава. Те искат да имат свободата да правят грешки и никой да не ги спира.

Рак: Критични и апатични хора

Всеки, който изпитва привличане към Рак, трябва да разбере неговата емоционална страна. Подобно на фазите на Луната, настроенията на Рака са склонни да се променят постоянно. Така че дори и най-малката критика може да нарани самочувствието на човека от този знак. Освен това Раците не могат да разберат хората, които крият чувствата си. Които изглеждат студени, безгрижни и апатични през цялото време.

Лъв: Хора, които се конфронтират и засягат егото му

Няма много логика в това да предизвикваш ревящ лъв, като се опитваш да се конфронтираш с него. Лъвът трудно би могъл да прояви разбиране и търпение към човек, който се опитва да нарани гордостта му. Такива хора истински възмущават личностите от този знак. Лъвът мрази и хора, които се опитват да го контролират. Има знаци, които са покорни, но Лъвът не е един от тях. Той е свикнал да прави нещата по свой начин и ще негодува, ако някой се опита да го манипулира.

Дева: Мързеливи, хаотични хора

Да вършат добре работата си е страст за Девите. Те са склонни да бъдат перфекционисти. Именно затова те лесно са отблъснати от личности, които не се гордеят с това, което правят и/или не го правят с удоволствие и усърдие. Девите не харесват и някой да им се бърка в работата (а и сред вещите им). Те са много организирани и не могат да понесат хора, които си позволяват волности с притежанията им. Девите трудно издържат и хаотичните личности.

Везни: Настойчивите хора

Въздушният знак Везни обича своите права и независимост. За това човекът от този знак не може да понесе хора, които са твърде настоятелни и които се опитват да контролират живота му и да навлизат в пространството му. Освен това личността Везни се разочарова от твърде критичните хора: Везните са синоним на справедливост и те винаги се стремят към мир и хармония. Ето защо те се възмущават от онези, които постоянно съдят или обсъждат другите.

Скорпион: Неуверени и неискрени хора

Скорпионът е една от зодиите, които ценят самоувереността и позитивността. Хората от този знак са отблъснати от несигурни и песимистични личности. Те също така мразят лъжците. За лоялния Скорпион честността е една от най-големите добродетели. Хората от тази зодия няма да толерират лъжата, а нечестните хора обикновено не получават втори шанс от тях.

Стрелец: Хора без чувство за хумор

Вие сте забавен знак и обичате да внасяте лекота във всяка напрегната ситуация. Стрелците са оптимисти и ненавиждат да общуват с хора, които са лишени от чувство за хумор и които не владеят самоиронията. Освен това Стрелецът не обича хора, които не са особено дружелюбни. Той не иска да бъде обграден от мрънкащи, вечно оплакващи се и емоционално натоварващи личности.

Козирог: Тези, които се възползват от него

Вие работите усилено за това, което имате, Козирози, и очаквате другите да направят същото. Въпреки че сте щедър приятел и партньор, няма да позволите на хората да ви приемат за даденост. Освен това не понасяте дребнави личности. Вие имате работна етика и сте силно мотивирани и фокусирани. Следователно не можете да търпите животът ви да бъде прекъсван от нечия дребнавост. За вас „дребнавост“ и „незрялост“ са едно и също нещо.

Водолей: Нарцистични хора

Като Водолей, вие сте роден защитник и не можете да разберете самовлюбените хора. Вие сте неуморен защитник за правата на човека. Въпреки че сте един от най-отворените зодиакални знаци, нямате толерантност към нарцистичните личности. Освен това мразите прилепчивите хора, които са твърде зависими от вас. Вие се нуждаете от свободата си и имате чувството, че този тип хора отнемат енергията ви и ви лазят по нервите.

Риби: Неадаптивни и неблагодарни хора

Вашият символ, Риби, е двойна риба, което означава, че можете да тръгнете във всяка посока, в която водата ви отведе. Вие сте издръжливи и адаптивни към промените и не разбирате хората, които не могат да се нагаждат. Освен това вие сте състрадателен знак и сте отблъснати и разочаровани от личности, които не могат да оценят вас и нещата, които правите.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари