IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 31 март

31 март 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Замислите ви ще се променят диаметрално противоположно. Почти изцяло ще се наложи да се откажете от своите задължения или пък от действия, които са полезни лично за вас, за да помогнете на хората, търсещи съдействието ви. Не им отказвайте. Те ще намерят подходящ начин да изразят благодарността си, а вие със сигурност ще наваксате изоставането.

Телец

Според едно шеговито твърдение, ако обичате някого, пуснете го на свобода. Само така ще разберете дали ви е отредено да сте заедно. Има известна доза истина в твърдението. Откажете се от идеята да контролирате хората около себе си и наблюдавайте поведението им. Ще си направите интересни заключения.

Близнаци

Необходимостта от нещо ново като обстановка или преживяване ще е толкова силна, че може да ви подтикне да започнете да променяте мебелировката у дома или на работното място. Преди да се заемете ентусиазирано с подобна грандиозна задача, информирайте близките или колегите за намерението си. По-лесно ще преживеят крайните резултати, ако са предупредени.

Рак

Отношенията с околните може да са леко напрегнати. Правилната тактика в такива моменти е да направите някои дребни отстъпки, чрез които ще си осигурите напредък на един по-късен етап.

Лъв

Преживяванията ще са интересни и ще предизвикат лека промяна във взаимоотношенията. Много е вероятно да скъсите дистанцията си с някои делови партньори и контактите ви да преминат в приятелски или обратно – някой от приятелите да ви предложи стартиране на общ бизнес. Преценете внимателно последствията.

Дева

Участие в група по интереси ще ви осигури нови възможности за разгръщане на собствените ви умения. Ще откриете начин за повишаване на приходите, използвайки хобито или неформалните си увлечения.

Везни

Използвайте част от свободното време за подреждане на личните си документи. Ще откриете доказателство, чрез което да ликвидирате финансов проблем, с който от доста време не можете да се справите.

Скорпион

Благодарение на случайна информация ще успеете да отстраните от пътя си човек, който непрекъснато ви създава проблеми. Като допълнителен резултат ще получите и някакъв паричен бонус.

Стрелец

Ограничете разходите до неизбежните. Не се увличайте от рекламни предложения и друг вид агресивни промоции. Колкото и да са привлекателни, ще се окажат ненужни.

Козирог

Следвайте вдъхновението си. Рутинната работа ще е последното нещо, което би ви заинтригувало. Довършете само онези задължения, които няма как да пренебрегнете и използвайте останалото време за дейности, които подчертават индивидуализма ви.

Водолей

Особено задоволство ще изпитате от занимания, изискващи едновременно сръчност и фантазия. Помислете за изостаналите си задачи. Поне една от тях ще успеете да довършите по изключително оригинален начин.

Риби

Прегледайте внимателно електронната си поща и най-вече офертите за нови технически и технологични средства. Не е изключено да ви хрумне как да предадете нова форма на вече довършено изделие или проект, с което да повишите и интереса към него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари