IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 април

4 април 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е препоръчително да общувате със случайни събеседници. Попаднете ли на такива с лошо излъчване, трудно ще възстановите ведрото си настроение.

Телец

Възприемчивостта ви спрямо усвояване на цифрова и друг вид точна информация е особено силна. От вас зависи да се ориентирате към типа работа, за която ще сте максимално ефективни.

Близнаци

Избягвайте сложните занимания. Установите ли, че не сте достатъчно подготвени за дадена дейност, заявете го искрено и без опасения. Ще е много по-устойчив начин да съхраните доброто си име, отколкото ако допуснете грешки.

Рак

Взимането на някои решения ще е трудно заради съмненията, които може да ви обхванат изведнъж. Каквито и да са тези съмнения, постарайте се да се справите с тях самостоятелно. Споделите ли ги, ще създадете подходящи условия да ви манипулират.

Лъв

Част от предстоящите промени ще са свързани с близки приятели, а друга част ще ви засегнат лично. По-приятните ще се отнасят до приятелите ви, но радвайки се за тях, ще успеете да възприемете и другите, дори да не са особено оптимистични.

Дева

Вълненията ви ще са свързани предимно с близките. Някой от членовете на семейството ще има належаща нужда от помощ. Може да не се наложи да се заемете с конкретни задачи, но със сигурност ще се наложи да създадете правилната организация.

Везни

Ще напреднете сравнително бързо, ако не зацикляте на дреболии. Проявите на „характер“ този път по-скоро ще навредят, отколкото да помогнат, така че проявете търпение, ако искате да сте полезни за самите себе си.

Скорпион

В каквито и ситуации да попаднете, не се опитвайте да прилагате чужди тактики за преодоляване на затрудненията. Бъдете себе си и няма как да не успеете, защото дори нелогичните ви на пръв поглед ходове обикновено се оказват печеливши.

Стрелец

Грижите ще са повече, отколкото предполагате. Стремете се не да ги отстраните бързо, а да предотвратите възможността да се повторят. Принципът, който при подобни обстоятелства винаги помага е: три пъти мери, един път режи.

Козирог

Нищо не би могло да попречи на реализацията на ентусиазираните ви замисли освен собственият ви мързел. Веднъж набирайки скорост, продължавайте да я поддържате равномерно. Намалите ли темпото, няма да довършите нито едно от нещата, които сте започнали.

Водолей

Вдъхновението и сензитивността ви са еднакво силни. Прекрасна комбинация, защото ако имате нужда от нечие съдействие, безпогрешно ще усетите кой би застанал на ваша страна и с кого е по-добре да не се разправяте.

Риби

Ще получите съществена информация, която отдавна чакате. Благодарение на нея ще можете да конкретизирате етапите на изпълнение на перспективните си планове. Не пропускайте да се съобразите и със собственото си здравословно състояние.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари