IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 април

5 април 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Напрежението постепенно, но осезаемо ще спада. Заниманията ви ще са предимно познати и не особено сложни. Подхождайте прагматично.

Телец

На каквито и препъникамъни да се натъкнете, ще се измъкнете „сухи от водата“ благодарение на намесата на стари приятели. Помислете как да им се реванширате за жеста.

Близнаци

Ще се наложи да взимате важни решения в обстановка на неяснота, на недостатъчна или даже липса на съществена информация. Една от тактиките, която би могла да ви предпази от грешки или поне да ги сведете до минимум е стриктно да се придържате към правилата.

Рак

Ще сте много по-ефективни в интелектуалната работа, в такава, която изисква анализ на данни и изграждане на заключения, отколкото в занимания, свързани с физически усилия. В случай, че е възможно, ориентирайте се в най-подходящото за вас.

Лъв

Знания, които сте получили преди време, участвайки в някаква краткосрочна форма на обучение, ще се окажат изключително полезни за дейностите, с които се налага да се заемете днес. Ще се убедите, че вложените преди време усилия не са били напразни.

Дева

Проявете максимална прецизност, когато се налага да попълвате документи. Сверете внесените данни няколко пъти, особено ако става дума за банкови сметки. Съществуват предпоставки за финансови загуби по неясни причини.

Везни

Личните отношения ще са доста нестабилни, неспокойни, даващи повод за съмнения и страхове. Не е във ваш интерес да подхващате разговори, изясняващи причините за предишни разправии. Ще се стигне до още по-ожесточени спорове.

Скорпион

Необходимостта да предприемете кратко служебно пътуване ще ви отклони от преките задължения. Не го отлагайте. Ще създадете пълноценно ново делово запознанство, а изостаналата текуща работа ще наваксате без проблеми.

Стрелец

Включвайте се активно в екипните дейности и в провежданите професионални дискусии. Дайте гласност на идеите си, дори да изглеждат странни. Ще получите подкрепа.

Козирог

Без изобщо да сте го имали предвид е вероятно да участвате в някаква публична инициатива, обмяна на опит, семинар или друг вид професионална сбирка. Изказвайте мнението си активно, но не очаквайте безусловна подкрепа. Потърсете рационалното зрънце в концепциите, които коренно се различават от вашата.

Водолей

Успешно ще се справите със занимания, изискващи съдействието или разрешение от държавната администрация. Не всички служители ще са любезни, но не го приемайте лично, те толкоз си могат.

Риби

Ще получите първите ясни и реални резултати от осъществена преди време дейност, която ви е коствала много усилия и се е наложило да преодолеете куп затруднения. Усещането за лична победа ще ви зарадва и едновременно с това ще осъзнаете, че не е имало смисъл от изразходените емоции в онзи момент.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари