IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 април

10 април 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: George Dolgikh, Pexels

Снимка: George Dolgikh, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да се справите с няколко дребни затруднения. Запазете присъствие на духа, решението ще е свързано с прилагане на нещо ново, метод или технология.

Телец

Събитията няма да са от най-окуражаващите, но ако „погледнете“ назад, ще установите, че и с по-сложни сте се преборвали. В моменти на съмнение разчитайте на старите приятели, а не на новите познати.

Близнаци

Подхождайте към деловите задачи логично и разчитайки на здравия разум. Не отхвърляйте чуждите съвети, но и не ги следвайте сляпо. Постарайте се да обмисляте ефекта от решенията си в перспектива.

Рак

Интуицията ви ще е достатъчно силна, за да ви подскаже правилната посока. Не залагайте на късмет, а на аналитичните си умения, благодарение на които ще се справите и с най-заплетените ситуации.

Лъв

Ще осъществите замислите си, ако действате последователно. Преди да стартирате с реалната работа върху задачите е от особена важност да ги подредите правилно.

Дева

Ще се наложи да откажете участието си в някои инициативи, за да се справите качествено със собствените си задължения. Не е изключено някой да се опита да ви вмени чувство за вина. Преценете обективно доколко е основателно и запазете спокойствие.

Везни

Вашето мнение ще се различава от това на околните, което съвсем не значи, че те разсъждават правилно, а вие – не. Установите ли, че ще се опитват да ви оказват натиск, прекратете комуникацията.

Скорпион

Подредете програмата за близкото бъдеще и бъдете готови за евентуални размествания. Основно ще са свързани със срещите ви, така че уговаряйте ги с приемлив толеранс, за да не губите излишно време в изчакване.

Стрелец

Ще ви е нужна последователност, за да постигнете очакваните резултати. Постарайте се да не се разсейвате с незначителни дейности и да не се натоварвате с чужди отговорности.

Козирог

Не се заблуждавайте от щедрите комплименти, които получавате. Приемете ги прагматично и с доза недоверие, като се запитате на какво се дължи нечие толкова мило отношение към вас. Отговорът ще ви подскаже и правилната реакция.

Водолей

Близките ви ще имат сериозна нужда от помощта и подкрепата ви. Някой ще е в беда и трудно ще се справи без активната ви намеса. Направете каквото се изисква от вас така, че да успокоите обстановката доколкото е възможно.

Риби

Довършете важните задачи преди обед. След това ситуацията ще е по-хаотична и предразполагаща повече към забавления, отколкото към работа. Не надценявайте силите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари