IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Велика Сряда – хороскопът ви за 12 април

12 април 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Jill Wellington, Pexels

Снимка: Jill Wellington, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Използвайте част от деня за удовлетворяване на интелектуалните си търсения, умения и стремежи. Посетете концерт на открито, презентация на книга или друг вид произведение на изкуството и ще съчетаете естетическите с физическите си предпочитания.

Телец

Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления от застраховка, наем или дейност, завършена преди доста време. Използвайте ги, за да допълните събрани вече средства за скъпа покупка или обратно, да направите първата вноска за такава.

Близнаци

Успеете ли конструктивно да систематизирате новите си замисли и инициативи, ще успеете да си създадете и концепция за реализацията им. Вдъхновението и логиката ви са силни, не бихте имали проблем да се справите.

Рак

Крачка напред ще реализирате в две посоки, стига да искате и да следвате вътрешния си подтик. Едната е личностното ви развитие. Ще разполагате с благоприятни обстоятелства за научаване или усвояване на нещо ново. Другата е професионалната сфера. Бихте могли да довършите всички „висящи“ занимания и да „въздъхнете с облекчение“.

Лъв

Случайна среща ще ви позволи да се впишете в нова компания. Преживяванията ще са интригуващи, в известна степен загадъчни, но в никакъв случай няма да са отегчителни. Дълго време ще размишлявате за случилото се.

Дева

Интересно предложение на партньори, с които сте работили преди време ще ви постави пред сложна дилема. Дали да приемете и да ограничите времето за почивка или да откажете, но пък да не получите допълнителни приходи. Съобразете се и със здравословното си състояние.

Везни

Тонусът ви ще е стабилен, а ентусиазмът – заразителен. Помислете кое до момента ви е затруднявало най-много и се заемете именно с него. Околните ще ви окажат безусловната си подкрепа без дори да сте сигнализирали, че ви е нужна.

Скорпион

Идеите ви са оригинални, но мотивацията като че ли ви липсва изцяло. Ако ви липсват материални стимули, за да проявите активност, то не пренебрегвайте възможността да впечатлите околните с размаха на въображението си.

Стрелец

Социалните ви контакти ще са интензивни и то не, защото вие изпитвате огромна нужда да си общувате с някого, а защото част от познатите ви ще имат огромна нужда от съдействието или съветите ви. Споделяйте само собствен опит и информация, в която сте абсолютно сигурни, за да не попаднете в неприятната схема: без вина – виновен.

Козирог

Романтичното настроение изцяло ще заглуши ентусиазма ви за работа. Все пак, поддържайте някакъв не особено напрегнат ритъм на работното място, за да не станете обект на критики, укори, а още по-лошо – на клюки.

Водолей

Постарайте се да прецените изказванията си така, че да не засегнете някой от присъстващите събеседници. Увлечени в желанието да се отличите на общия фон, понякога прекалявате с откровеността и навлизате в чужди територии, което невинаги се възприема добронамерено.

Риби

Човек, с когото общувате отдавна, но не сте особено близки, може да ви озадачи с поведението си или странно свое твърдение. Усещането, че е настъпил моментът за прекратяване на тази връзка ще е осезателно и натрапчиво. Поверете окончателното решение на интуицията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари