IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневен хороскоп за 20 април

20 април 2023 08 50

Какво вещаят звездите за всяка зодия

Снимка: Ric Rodrigues, Pexels

Снимка: Ric Rodrigues, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Частичното слънчево затъмнение ще се отрази на чувствителността ви. Ще успеете да прецените някои факти по нов начин. Ще поставите начало на нова и много важна за бизнеса или публичните ви изяви връзка.

Телец

Даже рисковите дейности ще са успешни, ако постигнете съгласие със самите себе си.

Близнаци

По-добре е преди обед да се отдадете на почивка и пасивни занимания. Ще се почувствате най-добре в усамотение, защото настроението ви е нестабилно, а реакциите – непредсказуеми.

Рак

Ако канализирате усилията си, ще постигнете много повече, отколкото през цялата седмица до момента. Не давайте неизпълними обещания.

Лъв

Преди обед може да ви въвлекат в неприятен конфликт, но ако контролирате емоциите си всичко ще завърши благополучно.

Дева

Необходимостта да се захванете с много дейности едновременно може доста да ви изтощи. Няма да ви остане време за почивка, но пък вечерта ще ви поканят на много интересна среща или купон с приятели.

Везни

С каквото и да се захванете, ще го довършите успешно. Може да получите неочаквани парични постъпления или друга материална придобивка.

Скорпион

Настроението ви е много оптимистично и ще се запази така през целия ден благодарение на приятна изненада, която ще ви поднесат още сутринта. С лекота ще се справите даже с досадни или неприятни задължения.

Стрелец

Ще се наложи да изпълните обещание, което спонтанно и под влияние на емоциите сте дали преди доста време.

Козирог

Съвсем непредвидено ще ви се струпа много работа. Създайте си правилна тактика и се опитайте да запазите доброто си настроение.

Водолей

Енергийният ви потенциал е висок и продължава да нараства. Спонтанно ще изясните отношенията си с член от семейството и ще преодолеете някои взаимни съмнения.

Риби

Проявете предпазливост към новите си познати. Хората, с които се налага да общувате, може да ви създадат сериозни неприятности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари