IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 април

24 април 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка:  Kristina Paukshtite, Pexels

Снимка: Kristina Paukshtite, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Възстановяването на стари връзки ще създаде условия за възобновяване на съществуващо преди време сътрудничество. Старите приятели в този момент ще са много по-полезни от новите познанства.

Телец

Разпределете времето си така, че действайки по ежедневните задачи, да прегледате част от вече довършените. Някои ще се окажат с добри перспективи, стига да ги актуализирате и допълните по подходящ начин.

Близнаци

Адаптирайте програмата си към обстоятелствата. Не се ядосвайте, нито смущавайте, ако се наложи да прекратите едни проекти, за сметка на други. За свое улеснение, се опитайте да прецените и да изберете онези, при които ще разполагате с най-много свобода за действие.

Рак

Ще се натъкнете на неясноти, които ще ви затруднят при взимане на важни решения. Опитайте да се придържате доколкото е възможно към финансовия критерий. Ако не успеете да повишите приходите, поне да не прекалите с разходите.

Лъв

Непредвидени обстоятелства ще ви принудят да стопирате работата си за неопределено време. Може да са свързани с технически затруднения, необезпеченост с ресурси или друг фактор, но при всички случаи за преодоляването му ще ви е нужна външна намеса.

Дева

Концепциите ви по повечето обсъждани и коментирани теми ще са доста различни от тези на останалите събеседници. При служебни дискусии, не се опитвайте да надделеете над общото мнение. Що се отнася до уреждането на семейните въпроси, ще се наложи да реагирате гъвкаво.

Везни

Ще сте доста раздразнителни и ще ви е трудно да се съсредоточите върху една конкретна цел. Ограничете контактите и избягвайте кардиналните решения, чийто краен резултат едва ли ще подлежи на корекции.

Скорпион

Дефинирайте целите и ще успеете да трасирате пътя до тях. Постарайте се да не стигате до действия и да не изричате думи, за които на секундата ще съжалите.

Стрелец

Ако държите на отношенията си, избягвайте острите критики към хората, които обичате. Още по-малко се позовавайте на аргумента, че го „правите за добро“. Достатъчно е да си спомните, че пътеката на добрите намерения твърде често свършва пред вратите на ада.

Козирог

Енергетиката ви е нестабилна. Пазете си силите. Класирайте задълженията по важност и не се опитвайте да довършите всичко започнато. Ще сте по-ефективни, ако през определени периоди от време променяте типа на заниманията си.

Водолей

В случай, че не се налага, не посещавайте места, където има струпване на много хора и съществуват предпоставки за зараза с вирусна инфекция. Имунната ви система не е особено устойчива.

Риби

Няма да сте в позиция да въздействате върху обстоятелствата, което логично означава, че е за предпочитане да се съобразявате с тях. За съжаление, по обективни причини няма и да успеете да свършите част от работата си, но така или иначе е излишно да си късате нервите по този повод, нищо няма да се промени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари