IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 април

27 април 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Helena Lopes, Pexels

Снимка: Helena Lopes, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще привлечете вниманието с уменията и добрата си организация. Не всички комплименти, които получавате ще са искрени, така че постарайте се да говорите колкото е възможно по-малко за личните си успехи.

Телец

Преценявайте критично предложенията, които получавате. Много е вероятно някой да се опита да ви манипулира или да ви използва за користните си цели. За предпочитане е да не се включвате в каквито и да било „атрактивни“ инициативи.

Близнаци

Околните буквално ще ви атакуват с грижите и емоциите си. Опитайте да се дистанцирате доколкото е възможно. Споделете опита си, ако ви попитат, но се въздържайте от даване на съвети. Както знаете, ако не сте обули чужди обувки, не можете да знаете колко стегнато трябва да се завържат връзките им.

Рак

Изненадващо и в общи линии неуместно някой от близките ви приятели може да прояви силно чувство на ревност. Не бързайте да изяснявате ситуацията. Оставете инициативата на отсрещната страна и разговорът ще се случи много по-лесно.

Лъв

Ентусиазмът ви ще е доста повече от прагматизма. Не се увличайте по авангардни идеи, за чието изпълнение нямате ясна представа. Ако просто не успеете да се справите не би било проблем, но ако претърпите и финансови загуби, няма да се почувствате особено добре.

Дева

Ситуациите, в които попадате ще са трудни и нееднозначни. Само интуицията няма да е достатъчна, за да се ориентирате в обстановката. Използвайте опита и логиката си освен нея и ще намерите правилния изход без фатални последствия.

Везни

За част от заниманията ще се наложи да експериментирате или най-малкото да направите няколко опита, за да стигнете до успешния завършек. Ще допуснете много по-малко грешки, ако действате самостоятелно.

Скорпион

Ще сте доста разсеяни, вниманието ви непрекъснато ще се отклонява в различни посоки и определено ще имате затруднения с личната организация. Разпределете работата си на малки части. Ще ви е по-лесно хем да ги изпълните, хем да задоволите растящото си любопитство.

Стрелец

Изненадите ще ви застигат почти на всяка крачка, като при това ще са приятни. Ще ви се отразят не само стимулиращо, но и мотивиращо и ще успеете да се справите с дейностите, които съвсем умишлено сте пренебрегвали.

Козирог

Ще сте доста по-раздразнителни и неспокойни от обичайното си състояние и незначителни на пръв поглед детайли може да ви извадят от равновесие. Постарайте се да не атакувате с недоволството си хора, които нямат нищо общо с появата му.

Водолей

Схемата, по която ще предпочетете да разпределяте днешните си задължения най-вероятно ще е съвсем елементарна, подчинена на принципа „искам – не искам“. Не е зле да проверите и сроковете, към които задължително трябва да се придържате, за да не се налага да наваксвате пропуски в необичайни части от денонощието.

Риби

Избягвайте дискусиите, за които не разполагате с достатъчна по количество и напълно актуална информация. Изказвайки едно или друго становище, може да навредите на позициите или имиджа си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари