IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 април

28 април 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: JESSICA TICOZZELLI, Pexels

Снимка: JESSICA TICOZZELLI, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не прекалявайте с желанието да свършите всички изоставени или изостанали занимания. Колкото и много да са те, задължително отделете време и за активна почивка, независимо дали ще предпочетете да я оползотворите с физически или с интелектуални дейности. Идеята е да усетите, че разполагате със самите себе си.

Телец

Някои преживявания няма да са особено приятни и ще се отразят на настроението ви. Приемете случващото се философски, без излишен драматизъм и се опитайте да общувате с близките си, без да ги използвате за „гръмоотвод“.

Близнаци

Преценете най-важното и го свършете преди обед. Останалата част от деня посветете на близките, на хобито, на природата, изобщо, на каквото ви хрумне, стига да не е свързано с поемане на отговорност.

Рак

Обстоятелствата ще са благоприятни за два вида дейности: провеждане на сложни разговори по материални въпроси с близките и предприемане на първите крачки за необходими, но непрекъснато отлагани ремонти. И докато за първото трябва да се заредите доколкото е възможно със спокойствие, то за второто е желателно да направите точен преглед на ресурсите си.

Лъв

Стари приятели вероятно ще ви изненадат с покана за импровизирано парти. Поинтересувайте се кои ще са останалите присъстващи, за да не се окажете пред свършения факт, че се налага да общувате с някого, с когото не сте в особено мили отношения.

Дева

Наблюдавайте поведението на близките си. Забележите ли, че някой упорито избягва разговорите с вас, постарайте се да установите причината. Може да се окаже, че неволно сте навлезли в чужда територия, за което се налага да се извините.

Везни

В случай, че сте си поставили за цел да смените работното място, прегледайте подробно актуалните оферти, както и споделените мнения за работодателя. Не бързайте да съобщавате за решението си, ако нямате категорично потвърждение, че кандидатурата ви е предпочетена.

Скорпион

Не е подходящо да се занимавате с уреждане на финансови въпроси, а още по-малко да взимате заеми или бързи кредити. Колкото и изгодни да ви изглеждат офертите, ще се окажат подвеждащи.

Стрелец

Обстановката на работното място ще е напрегната поради непрекъснатите опити на някой от присъстващите да налага мнението си. По-неприятното е, че въпросният човек ще се опита да ви въвлече в осъществяването на намеренията си и да навреди на отношенията ви с останалите колеги. Следвайте инстинкта си за самосъхранение.

Козирог

Овладейте прословутия си работохолизъм и дозирайте както количеството, така и сложността на заниманията си. Преди да се заемете с нещо твърде трудоемко, довършете „висящите“ дреболии, които търпят отлагане, но ви дърпат назад.

Водолей

Избягвайте да се включвате в разговори, в които се обсъждат личности, липсващи от компанията. Никой не е идеален, а и самите вие си имате недостатъци, за които няма да ви е приятно да станете обект на дебати.

Риби

Стари познати, с които все още поддържате контакти, макар и не особено интензивни, ще ви помогнат да избегнете някаква сериозна неприятност. Не забравяйте да поблагодарите по начин, който би ги зарадвал.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари