IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 май

9 май 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Hà Nguyễn, Pexels

Снимка: Hà Nguyễn, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстоятелствата ще ви подскажат или дори ще ви принудят да предприемете някои промени, но те ще засегнат осъществени към момента действия или резултати. Ще постигнете желания ефект от първия опит и без затруднения.

Телец

Събитията ще се разминат с очакванията ви и ще предизвикат разместване на плановете ви. Усещането няма да е приятно, но тъй като не сте в позиция да контролирате ситуацията би било излишно да се ядосвате. Опитайте се да не прехвърляте лошото си настроение върху околните.

Близнаци

Ориентирайте вниманието си изцяло към текущата работа. Намалете и темпото, и инициативата. Приемете спокойно факта, че може да се наложи временно да стопирате работата по перспективните проекти по независещи от вас причини.

Рак

Насочете се само към занимания, за които сте подготвени и разполагате с ресурси. Подхождайте рационално, без прекалени очаквания и с идеята да не превишите първоначалния си лимит за разходи.

Лъв

Стремежът към самостоятелност и независимост може да ви подтикне към прояви на индивидуализъм, граничещи с егоцентризъм. Съобразявайте се със спецификата на хората, с които общувате. Не би било приятно да предизвикате неприязън у когото и да било.

Дева

Събитията ще са динамични и е вероятно да се наложи да свършите повече работа, отколкото сте си набелязали предварително. Независимо от всичко, избягвайте прибързаните решения, които може да ви принудят след време да правите корекции.

Везни

Получаването на актуална и доста полезна информация ще ви подскаже, че е добре леко да „прекроите“ проект, по който работите в момента. Не само ще улесните работата си, но и ще подобрите крайния резултат.

Скорпион

Хората, с които се налага да общувате сякаш ще са се наговорили старателно да ви пилят нервичките. Единият начин да избегнете неприятните емоции е да ги игнорирате максимално. Другият, и може би по-ефективен, е да приемете различията между себе си и тях и просто да се дистанцирате.

Стрелец

Предстоят изненади. Дали ще се възползвате от тях или не, зависи изцяло от вас. Не е изключено да се наложи да направите допълнителни разходи, но ако мислите достатъчно бързо, ще намерите начин да ги компенсирате.

Козирог

Работейки по сложните замисли, ще се налага да вмъквате между тях и някои по-лесни и ясни. Съпоставяйте различните варианти на краен резултат. Така ще постигнете максимален ефект с минимално напрежение.

Водолей

Със съдействието на стари приятели ще стигнете до решение на творческа задача, по която в момента сте „в задънена улица“. Фактът, че се справяте, ще ви изпълни с оптимизъм. Намерете начин да се реванширате на приятелите си.

Риби

Необходимостта да участвате в осъществяването на екипна дейност ще ви помогне да се сближите с човек, към когото проявявате скрит интерес. Ефектът ще е нееднозначен. От една страна ще впечатлите въпросната личност, от друга, ще установите, че човекът съвсем не е толко интригуващ, колкото сте си представяли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари