IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп: Вижте тук какво ви очаква според зодията

15 май 2023 17 30

Астрологична прогноза за дните от 15 до 21 май

Istock

Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за 15 – 21 май. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Колкото и да ви е досадно, ще се наложи да се занимавате предимно с рутинни задачи. Ще успеете обаче, да завършите повечето започнати проекти и усилията ви ще получат висока оценка. Някои проблеми, засягащи близките ви, може да предизвикат допълнителни разходи, които бързо ще компенсирате, защото и приходите ви няма да са за пренебрегване. Не е изключено да се наложи да предприемете командировка извън страната, която ще е доста успешна, защото ще подобрите взаимоотношенията със задграничните партньори. Не отказвайте помощ на колегите си, когато на вас ви се наложи, те ще се реваншират. Вероятно ще получите нелоши предложения за нова работа, но и с тяхното одобрение не бива да бързате.

Телец

Три съществени астрологични събития предстоят във вашия знак: Меркурий преминава в директно движение, Юпитер навлиза в знака на 16.05, където ще остане до 26.05.2024 г. и на 19-и Новолунието ще омекоти всички действащи към момента вредни енергии. Финансовото ви състояние ще се стабилизира и ако имате нужда от допълнителни парични средства, ще можете да ги получите от банка или от приятели. Действайте предпазливо с новите партньори, може да ви подведат. При сложни ситуации, с които не можете да се справите самостоятелно, допитвайте се до мнението на квалифицирани специалисти.

Близнаци

На 21-ви Слънцето навлиза във вашия знак. Ще настъпи подобрение в сферата на взаимоотношенията и комуникацията. Заетостта ви ще се повиши, но съществува опасност да разклоните вниманието си в прекалено много посоки, което или ще забави довършването на заниманията ви, или ще влоши качеството на работата ви. Постарайте се да се придържате към някакъв график, макар и гъвкав, за да постигнете ефекта, в който „и вълкът е сит, и агнето – цяло“. По друг начин казано, да действате така, че да сте изпълнили задълженията си според изискванията, а и да ви остане време за почивка.

Рак

Енергетиката и вдъхновението ви са еднакво стабилни, така че не се отказвайте от инициативата. Действайте активно, предлагайте идеите си за обсъждане и бъдете готови да приемете различните мнения, независимо дали ще ви допаднат или не. Във всяка критика има рационално зрънце и ако успеете да се преборите с честолюбието си, бихте могли да подобрите собствените си постижения. Приходите ви са пряко свързани със старанието, упоритостта и последователността, които проявявате. Споделяйте свободното време с членовете на семейството организирано и целенасочено. Осигуряването на ведра обстановка у дома е изцяло във вашите ръце.

Лъв

На 20-и Марс навлиза във вашия знак, където ще остане до 10.07. Процесите ще започнат да се развиват с много по-висок интензитет. Най-после ще получите дългоочакваните резултати от дейностите, които сте започнали в началото на месеца. Ще успеете да отхвърлите нереални претенции на конкурентите или противниците си, които възприемат временно предоставените от вас екстри като даденост. Ще получите подкрепа при необходимост да уредите документи, да разширите бизнеса или да намерите инвеститори, готови да се включат в осъществяването на проектите ви.

Дева

Почти всички дейности в предстоящия период ще са в лек застой, но независимо от това не е за предпочитане да предприемате резки кардинални промени на професионалния си статус. Положителен напредък ще отбележите в две насоки: при уреждането на юридически въпроси и при уговарянето на сделки с партньори, позиционирани на далечно разстояние. Приходите ще са по-ниски от очакванията ви, но независимо от това ще се справите с обичайните и предварително набелязани разходи. Ще изникнат непредвидени възможности за подобряване на физическото и здравословното ви състояние като изгодно предложение за планинска или спа почивка. Възползвайте се, но си осигурете и подходяща компания.

Везни

Част от преживяванията няма да са особено приятни. Ще засегнат предимно личните отношения, но в дъното на всичко ще са „висящи“ и нерешени финансови или имуществени въпроси. Те са били повод за разногласия преди време и отново ще излязат на преден план, поради нечии претенции да получи повече от всички останали. Не е изключено разговорите с най-близки роднини да заприличат на предизборна словесна битка между опозиционни партии, което ще ви се отрази доста изтощаващо. Единственият положителен момент в цялата ситуация е, че може би най-после ще се освободите от дълго подхранвани свои илюзии.

Скорпион

Без усложнения ще се справите с въпроси, засягащи дома ви, битовото устройство или някакви ремонти на движимото и недвижимото си имущество, ако се налага да бъдат извършени. Грижите, или по-точно поводите за раздразнителност, ще идват от родителите ви, ако са много възрастни или от децата, ако имате такива и от предишен партньор. Преценявайте изказванията си, контролирайте емоциите и се опитайте да не повишавате тон, за да не се стигне до катаклизми, за които бихте съжалявали. Утешителната ви „награда“ ще е, че финансовото ви състояние ще е достатъчно стабилно и не бихте имали затруднения, ако се наложи по някакви причини да направите допълнителни разходи.

Стрелец

Почти непрекъснато ще се налага „от две злини да избирате по-малката“. Въпросите, излизащи на дневен ред няма да са прекалено сложни, но за да се справите с тях ще трябва да издирвате и преглеждате голямо количество информация, чрез което да си създавате стабилно и аргументирано мнение. В повечето случаи това ще са въпроси, с които и преди сте се занимавали, но сте достигнали до някакво частично решение, съобразно обстоятелствата в онзи момент. Актуалната обстановка ще изисква предприемането на промени. Неочаквани проверки или изисквания на контролните органи ще забавят изпълнението на част от задачите ви, но едва ли ще се наложи да променяте текущите си планове изцяло.

Козирог

При осъществяването на част от особено важните ви намерения е възможно да се натъкнете на сериозни затруднения, създадени от субективен фактор. Със сигурност ще ги преодолеете, но с цената на психическо напрежение или активното съдействие на влиятелни личности. Операции, свързани с недвижимост, с разширяване на бизнеса ви или промяна на работното място ще предизвикат допълнителни разходи. Във връзка с тях може да ви се наложи да търсите допълнителни източници на средства. Запознайте се детайлно с условията, преди да подпишете каквото и да било споразумение. Обаждане на стар приятел вероятно ще ви зарадва, но не бързайте да активирате взаимоотношенията. Нищо няма да е такова, каквото е било.

Водолей

Ще разполагате с удобни възможности за разгръщане на уменията си. Използвайте ги максимално. Колкото сте по-активни, толкова по-високи приходи ще получите. Критичните моменти ще са свързани с взаимоотношенията и по-точно със семейните такива. Причина за разправиите ще са натрупани от доста време неоснователни претенции, създаващи психическа умора във връзката. Помислете дали не е добра идея за няколко дни всеки един от вас да се посвети на собствените си предпочитания и да обмисли личната си тактика за действие. Може би така ще успеете да снижите прекалените си очаквания един от друг.

Риби

Събития няма да липсват и те ще засегнат предимно професионалния ви живот. Много е вероятно да създадете връзка с нови партньори, които ще ви заинтригуват с предложенията си. Ще можете да приложите част от идеите им в текущата си работа, а друга част ще осъществите заедно като допълнение или за обединение на общите ви проекти. Действайте с умерено темпо и без да си поставяте прекалено амбициозни задачи. Колкото по-реално оцените собствените си възможности, толкова по-трайни и по-впечатляващи ще са крайните резултати. Финансовото ви състояние ще е леко проблематично и за да го стабилизирате, евентуално ще се наложи да преминете към „режим на икономии“.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари